Share

“СГ ИНВЕСТ” ЕООДгр. Велико Търново
фирма инвеститор: СГ ИНВЕСТ ЕООД
адрес: гр. В. Търново
ул.”Ст. Михайловски” №7
ЖК “Картала”
тел.: 062 670 304
0887 100351
e-mail: sales@sginvest.bg


има удоволствието да Ви представи своя най-нов проект

Разположен на един от най-привлекателните склонове на В.ТЪРНОВО, потънал в зеленина, теренът е едно от малкото останали места с превъзходна гледка към Старата столица и Стара Планината.
Квартал КАРТАЛА не случайно от десетилетия е най-предпочитаното място за живеене в старопрестолния град. Съчетанието между чист въздух, великолепна гледка, спокойствието на квартала и едновременно с това изключително удобните пътни артерии и редовният обществен транспорт определят Акация- КАРТАЛА, като едно уютно и желано място, което СГ ИНВЕСТ ЕООД ще превърне във Вашия желан дом.

Водени от постигнатите отлични резултати, компанията , отново влага и в този проект най-качествените материали в строителството, ще се довери на най-добрите професионалисти в бранша, използва натрупания опит, за да Ви предложи най-подходящия дом за Вас и Вашето семейство.

Дом, който да Ви приласкае след напрегнатия и забързан работен ден. Дом, който е уникално съчетание на място за живеене и възможност за почивка и отдих сред природата. Дом, който въплъщава традиционните български ценности и най-модерните тенденции в строителството.

Строителна компания СГ ИНВЕСТ ЕООД, която стои зад проекта, има амбиция да построи един качествен жилищен комплекс, в който хора с вкус и високи изисквания да припознаят своя бъдещ дом. Да бъде оазис на хубавия и комфортен живот за своите собственици, активни и заети хора, които оценяват качеството на средата на обитаване за себе си и своите деца.

Всичко, постигнато в комплекса контрастира на стандартната действителност, присъща за повечето нови сгради и комплекси във В. Търново(прекалена застроеност, твърде много обитатели, недобра поддръжка, компромиси с материалите и качеството на довършителните работи с цел спестяване на разходи, не функционалност на пространствата заради постигането на повече квадратури и др.) и прави СГРАДАТА ни един наистина специален оазис на качественият начин на живот в В.Търново

Сградата впечатлява с елегантния си и изтънчен силует, изтъкващи мащаба, който е търсен във всяко едно отношение.
При проектирането на комплекса не е пестено от нищо: изключително функционално е използвано пространството, за да се разположат широки и светли дневни, като е отделено място за трапезарии и кухни, които са леко изолирани и същевременно удобно свързани с дневния тракт. Всяко едно жилище разполага с големи и удобни тераси, от където бихте могли да се наслаждавате на прекрасна гледка към Стара Планина и да почувствате очарованието на Старата столицата.

За да задоволим всички Ваши нужди, ние Ви предлагаме:

-едностайни апартаменти от 45кв.м до 55кв.м,
– двустайни апартаменти от 65 кв.м. до 80 кв.м.,
-тристайни апартаменти от 90 кв.м. до 110 кв.м.,
-четиристайни апартаменти от 150 кв.м.,
-ателиета от 35 кв.м. до 150 кв.м.и
– надземни гаражи.

Архитектурно разпределение

Всеки апартамент разполага със собствен склад (мазе), разположено на подземното ниво, включено в общата цена на съответния имот. Мазетата са приветливи и чисти, осигурена заключваща се врата.

И защото Вашите желания се превръщат в наши задължения, инвеститорът СГ ИНВЕСТ ЕООД залага на изключителна прецизност на строителния процес. Влаганите материали са в съответствие с всички съвременни изисквания като Ви предаваме жилища изградени с тухла POROTHERM 25 N+F на австрииската фирма Wienerberger.Керамичните блокчета са с много добра носимоспособност, отлична топлоизолация и звукозащита. С топлоизолационата система RÖFIX и силикатната мазилка, която е добра инвестиция в бъдещото и се изплащат още в първата фаза, чрез опазване на околната среда, и осигуряване по-малък разход на енергия за отопление .

5-камерната PVC дограма с профил REHAU и стъклопакет с К- стъкло, блиндираните входни врати и МДФ вътрешни врати създава уютния климат , който винаги сте желали .

Получавате изградена сградна газова инсталация, парапети, комбинирани с ковано желязо, луксозно завършени общи части, хидравличен асансьор с автоматични врати, кабелна телевизия, телефонно окабеляване, звънчева и домофона инсталация, с възможност за видео-домофон.

Планираният срок за завършване на нашия комплекс е в началото на 2012 г.
За закупуването на имот в жилищния комплекс фирма СГ ИНВЕСТ ЕООД осигурява собствен лизинг. Освен това се предлага и възможност за банково кредитиране при преференциални условия.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Строителство
“Петра” ЕООД

Вече 10 години фирмата е синоним на високо качество в областта на сухото строителство и довършителните работи, за което свидетелстват...

Затвори