Share

МИТ-Т ООДvc_mit_lice

Фирмата е специализирана в търговията с материали за строителство и ремонт, стоки за бита, интериора и оборудването на дома, офиса, хотела.

В магазина на МИТ-Т ООД ще намерите: фаянс, теракот, санитарен фаянс и арматура, мебели за баня, аксесоари, ВиК, бои, латекси, лакове, ел. материали, осветителни тела, сухи строителни смеси, мазилки, топлоизолационни и хидроизолационни материали, железария, крепежни елементи, ръчни инструменти, обков, тапети. Предлаганите стоки са на утвърдени производители и вносители, което дава сигурност на нашите клиенти, а богатият асортимент отговаря на бързо променящите се тенденции в областта на строително-ремонтните работи, в бита и интериора.

Разполагаме с транспорт и извършваме безплатни доставки в рамките на града. На редовните клиенти предлагаме преференциални цени.

В магазина работят консултанти с дългогодишен опит, които с удоволствие ще отговорят на въпросите ви и ще помогнат в избора на подходящ продукт или решение на проблем.

Коректното отношение, качествените стоки, балансирани цени и професионални съвети ни правят надежден партньор. Ремонтът с нас е лесен!

Адрес и контакти:

Велико Търново, ул. “Краков” № 5

Работно време:
понеделник – петък 8:30 – 18:30 ч.
събота: 9:00 – 13:30 ч.

тел. 062 600 821, 0885 328 949

e-mail: mit_vt@abv.bg

www.mit-vt.com

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Ел. материали, Обзавеждане, Строителство, Техника
Магазини “Веста Декор”

Магазин Негованка Велико Търново, ул. „Колоня Товар” № 5 тел. 062/600 806, 0888 557 415 e-mail: office@vesta-decor.com   Магазин Веста...

Затвори