Share

СЕВСЕМ ЕООДlogo[1]

СЕВСЕМ ЕООД е основана през 2005 г. от екип строители.

Заедно ние имаме над 32 години опит в строителния бранш и сме реализирали над 85 успешни съвместни проекти през последните 13 години.

Севсем ЕООД предлага строителни и ремонтни дейности, реставрация на стари сгради, строителни суровини и материали на цени на едро, консултански услуги в сферата на строителството.

С квалифицирания си набор от опитни специалисти извършва както малки козметични ремонти, така и цялостен ремонт и изграждане на нови сгради.

За нашите клиенти ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

У вас се е зародила идеята за нов дом, офис, вила или друг вид строителна дейност, но не знаете откъде да започнете? Споделете я с нас и ние ще я направим реалност. Готови сме да извървим стъпка по стъпка целия процес за нейната реализация – от възникването на идеята, до последните „щрихи” на обзавеждането и озеленяването.

Имате постройка, която бихте желали да реставрирате – ние сме насреща! С нашите богат опит и всеотдайност ние можем да построим вашата мечта. За изминалите повече от 32 години опит на нашите специалисти сме реализирали десетки успешни проекти, като само за последните 13 години съвместно сътрудничество тяхната бройка е над 85.

Тъй като с времето сме се убедили, че голяма част от нашите клиенти нямат физическата възможност за цялостно обслужване на своя недвижим имот, ние можем да им го предложим.

телефон:
062 592947
0894 710770

e-mail: 
remonti@sevsem.com
sevsem@abv.bg

website:
sevsem.com

Facebook:
https://www.facebook.com/sevsem.eoodltd?ref=br_rs

 

ПРЕДИ -> СЛЕД

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Бизнес каталог, Строителство
Практикер

  „Практикер“ – Велико Търново е част от най-голямата верига хипермаркети за дома и градината в България. Хипермаркетът разполага с...

Затвори