Share

Практикер 

images

„Практикер“ – Велико Търново е част от най-голямата верига хипермаркети за дома и градината в България. Хипермаркетът разполага с близо 6000 кв. м. търговска площ и богат асортимент от над 50 хил. артикула за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени жителите и гостите на града могат да закупят продукти на водещи световни и български производители в различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина, къмпинг, авто- и велоаксесоари. Светлата и просторна търговска зала и функционална подредба и организация на продуктите помагат на клиентите лесно да открият това, което им е необходимо.

Потребителите могат да се възползват и от полезни услуги като застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите, 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг с над 140 паркоместа. За доброто обслужване и консултация се грижат над 80 служители.

„Практикер“ – Велико Търново се намира на ул. Магистрална № 17. Хипермаркетът е отворен за клиенти от 8:00 до 20:00 ч. от понеделник до събота и от 8:30 до 19:30 ч. в неделя.

Praktiker Veliko Tarnovo

„Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника „Технополис“, придоби целия бизнес на „Практикер“ в България и към момента управлява 11 обекта от веригата в 10 големи града на страната. От тогава до сега „Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора „Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.

 

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Хипермаркети
Търговска верига ЦБА

  Търговското дружество ЦБА е най-голямата унгарска верига магазини на дребно. "ЦБА-България" е основано от 25 търговски вериги със 156...

Затвори