Share

София Франс Ауто – Велико Търново*

Tърговско-сервизният комплекс на Peugeot във Велико Търново отвори врати през юни 2011 и е първият в страната проектиран и построен по новите стандарти за визия на Марката.

Комплексът е разположен на западният изход на главен път Е772 Варна-София, разклон на с. Леденик и се състои от автосалон, сервизна част, магазин за резервни части, открит и покрит паркинг с обособена част за оказионни автомобили и автомобили под наем.

Шоурумът с възможност за показване на 8 автомобила следва изчистената линия на новия стил на Peugeot и в него клиентите могат да разгледат най-новите модели на марката, да получат професионална информация, както и да заявят пътен тест на желан модел.

Сервизната част разполага с бърз сервиз, задълбочен сервиз, бояджийно и тенекеджийно отделение, изградени и оборудвани съобразно най-модерните технологии и изисквания. На клиентите се предлагат пълно обслужване на всички механични агрегати, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване.

В центъра е представена и концепцията Peugeot Rapide – сервиз за бързи ремонти без предваритено записване. Предлагат се няколко вида експресни услуги със специални пакетни цени: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и компютърна диагностика. Персоналът е висококвалифициран, обучен и мотивиран да предостави най-доброто обслужване на цени, които са конкурентни в града и региона.

За ремонт, клиентът може да избира между: оригинални резервни части, алтернативни резервни части EUROREPAR от реномирани европейски производители или Echange Standart – заводски възстановени части с по-ниски цени, но с пълна гаранция от Peugeot . София Франс Ауто е официален вносител на автомобилни гуми Мichelin, Kleber и Kormoran. Услуга, която се възприема много добре от клиентите е хотел за гуми – съхранение на гумите извън сезона с или без джанти в закрито сухо помещение, подходяща температура и без достъп на слънчева светлина.

Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по сиситемата за обратно изкупуване Bay-Back. При тази система клиентите могат да върнат автомобил и да го заменят с нов. Спестява се време, усилия и нерви в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време, сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания нов модел.

При покупката на нов или употребяван автомобили клиентът може да се възползва от лизинг на София Франс Ауто, предоставен при най-изгодни условия с ниска лихва, фиксирана за целия период, без такси за обслужване и предварително погасяване и ниска първоначална вноска.

Тук можете да наемете автомобил по системата rent-a-car, избирайки между автомобили от цялата гама на марката, проверени и надеждни за период от 1 ден, 1 week-end, 1 месец или за по-дълъг срок.

В сервиза се обслужват и клиенти с други марки автомобили. Има сключени договори с водещите застрахователни компании като оторизиран и доверен сервиз.

9

София Франс Ауто – Велико Търново ООД

гр. Велико Търново, п.к.5000

Западен изход на главен път Е772

Варна-София, разклон с. Леденик

sfa-vt@peugeot.bg

Автомобили: 0879/123 222, 0879/123 223

Сервиз: 0879/123 226

Резервни части: 0879/123 225, 0879/123 227

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД