Share

ДЖЕНЕРАЛИ Велико Търново 

Дженерали България Холдинг EАД

е част от Generali PPF Holding B.V, една от водещите Групи на световния пазар на застрахователна дейност и финансови продукти. Компанията майка на Групата е Асикурациони Дженерали (Assicurazioni Generali), лидер на италианския пазар, основана през 1831 година в Триест. В портфейла на Групата влизат застрахователни и финансови компании, както и компании в сектора на недвижимите имоти.

В последните две десетилетия Дженерали оперира в 14 страни от Централна и Източна Европа: Република Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Румъния, България, Украйна, Русия, Сърбия, Словения, Хърватска, Казахстан, Беларус и Черна гора. Чрез неговите дъщерни дружества, Generali PPF Holding управлява активи надхвърлящи 12 млрд. евро и обслужва повече от 10 млн. клиенти в региона.

Дженерали България е един от лидерите на българския застрахователен пазар. Едно от най-ценните предимства на компанията в сравнение с конкурентите, е предлагането не само на продукти от всички сфери на застрахователния бизнес чрез компанията за общо застраховане „Дженерали Застраховане АД” и животозастрахователната компания „Дженерали Животозастраховане АД”, но и възможността за допълнително здравно осигуряване чрез „Дженерали Закрила Здравно осигуряване АД”. Дженерали България притежава и собствен Медико-дентален център, находящ се в София и предоставящ медицински услуги в 29 модерно оборудвани кабинета и консултации от известни специалисти.

Групата притежава и застрахователен брокер „Дженерали НЕТ”, който предоставя специализирани застрахователни решения за VIP клиентите на компанията.

Прецизно изградената мрежа от офиси на територията на страната дава възможност за бързо и качествено обслужване на клиентите и изпълняване на поетите ангажименти. Дженерали България развива своята дейност чрез 84 генерални представителства и повече от 70 изнесени работни места на територията на страната.

Компанията е желан партньор,  както за средния и дребен бизнес, така и за големи корпоративни клиенти, с предоставяне на висококачествени услуги за удовлетворяване на всички очаквания, потребности и преференции на клиентите си.

За повече информация и полезни съвети за застраховки може да се обърнете към генералния представител на Дженерали България във Велико Търново – Гинка Първанова, на адрес: ул. “Цар Тодор Светослав” 33-35 или на тел: 062/624 060

www.generali.bg

 

„Дженерали” с най-ниски цени за „Гражданска отговорност”

Гражданска отговорност: отговорност към себе си и към останалите на пътя

По последни данни близо 20% от автомобилите в България нямат застраховка „Гражданска отговорност”. За съжаление това показва, че все още много хора не са наясно с рисковете, които поемат при липса на такава застраховка. Че ако те самите участват в пътнотранспортно произшествие (ПТП), ударят автомобил или причинят смъртта на човек, това може до живот да ги превърне в длъжници, да им бъде отнет бизнеса или тяхното жилище. При катастрофа на територията на България виновният водач без сключена застраховка „Гражданска отговорност” е длъжен да заплати щетите по пострадалия автомобил и/или лица, като това изразено в цифри варира от 1 до 5 милиона лева за всяко подобно събитие.

Пазарът на „Гражданска отговорност” предлага разнообразни оферти. Критериите за определянето на застрахователната тарифа са различни – възраст на водача, година на производство на автомобила, регионът, в който е регистриран автомобила, кубатурата на двигателя и други.

Тази година един от най-солидните застрахователи на българския пазар – „Дженерали” предлага най-ниската, като цена оферта за застраховка „Гражданска отговорност” в средните по мащаб и малки населени места, като в същото време запазва високият европейски стандарт и традиции на обслужване.

За всички свои клиенти, които имат в семейството си деца до 14 г., Дженерали предлага допълнителна отстъпка от 5%. При еднократна вноска клиентът има възможност да получи още допълнително 10% отстъпка от цената, а при ползване на автомобила предимно в страната – цената пада с още 12%. Така цената на застраховка за автомобил с обем на двигателя от 1600 куб. см започва от 156 лева.

Дженерали Застраховане насочва своите най-добри продукти и цени, акцентирайки върху семейството, семейните ценности, лоялните клиенти и водачите с добро поведение и история без произшествия. Ако попадате в клиентските целеви групи на дружеството вие може да получите, също така до 55% отстъпка от цената по полици „Каско”.

Новите условия на Дженерали Застраховане АД са естествено продължение на политиката на Дружеството започнала с въвеждане на отделни продукти за физически и юридически лица от началото на 2009 год. В тях са доразвити идеите за предоставяне на „продукт по мярка” в съответствие с анализа на клиентите. Това е възможността всеки настоящ и потенциален клиент да бъде обслужен бързо, качествено и прозрачно.

Експертите от дружеството разработиха промени в продуктите, които са свързани с предоставяне на най-атрактивни условия за клиентите. Тези промени са резултат от статистическите и аналитични разработки, в които са ползвани собствената база-данни и международния опит на дружествата от Група Generali. Разработените промени поставят акцент върху:

• Подобряване оценката на рисковите фактори и предоставяне на адекватни застрахователни премии – разумните водачи с по-ниски тарифи, по-високи цени за неразумните и млади и самонадеяни шофьори по пътищата;

• Сегментиране на тарифата според марка и модел на автомобила и адрес на собственика – ефективно сегментиране и предоставяне на най-добрата цена за водачи от малки и средни населени места с по-нисък интензитет на трафик и управляващи автомобили среден клас;

• Разработване на гъвкава и ефектива система от отстъпки и „Бонус-Малус” с основна насоченост лоялните клиенти и тези, които спазват правилата за пътно движение и подпомагат подобряване на пътната дисциплина – Дженерали Застраховане стартира инициативата „Дженерали: Награждава джентълмените на пътя” – не само с по-добри цени на застрахователните продукти, но и чрез реални награди. Водачите попаднали в тази категория, подали ръка в неприятна пътна ситуация и показали отговорно поведение ще получат реални награди от Дженерали, независимо в коя компания е застрахован техния автомобил.

• „Автомобилен асистънс за чужбина” – разработен и ще се предлага съвместно с Europ Assistance-лидер в асистънс услугите в световен мащаб. Предоставяните услуги са насочени към подкрепа на клиентите при настъпване на застрахователни събития в чужбина.

*    *    *

Моят дом е моята крепост, казват англичаните. Тази максима ни съпътства много често, но рядко се замисляме за нея. По традиция българинът се сеща да застрахова дома си след поредното природно бедствие, а понякога дори и това не е достатъчно силно, за да го провокира да направи тази решителна стъпка. За радост напоследък се забелязва известна промяна в обществените нагласи. Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховка на своя дом и имущество.

Сред най-честите причини за сключване на имуществена застраховка в момента са сигурност от кражба и грабеж, защита при пожар, земетресение и наводнение. Цената на подобна застраховка у нас варира от 30 до 350 лева, в зависимост от застрахователната сума на движимото и недвижимо имущество и рисковото покритие. Средно закупуваната полица е на цена 50-60 лв. Цената може да бъде платена и на разсрочено плащане според предпочитанията и финансовите възможности на клиентите.

Според застрахователни експерти, основният мотив за избора на застрахователна компания е стабилността и гъвкавостта на предлаганите услуги. Застрахователното дружество „Дженерали” е сред компаниите на българския пазар, които покриват щети по всякакви имущества, включително външни съоръжения като мобилна техника, басейни, огради, котли за отопление, сателитни антени. В застрахователното покритие на Дженерали се включват и иновативни клаузи при желание на клиента – удар от автомобили по недвижимото имущество, късо съединение и свръхнапрежение, кражба чрез технически средства и други.

Допълнителен стимул да изберем Дженерали са множеството различни отстъпки и бонуси в стандартното си застраховане на домашно имущество и в новия пакет „Дом”, които компанията прави за своите клиенти. Например при комбиниране с друг тип застраховки – като Каско, „Гражданска отговорност” и др. – крайната цена може да падне до 30%, а когато е в полза на банка – до 40%. 

За повече информация и полезни съвети за застраховки може да се обърнете към генералния представител на „Дженерали” във Велико Търново Гинка Първанова на адрес: ул. “Цар Тодор Светослав” 33-35 или на тел: 062/624 060.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Застраховане
ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ГЕНЕРАЛНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРИЯ

Телефон: 062/621431 Адрес: В.ТЪРНОВО,УЛ.В.ЛЕВСКИ 13 ТБ ХЕБРОС ЮЖЕН ВХОД ЕТ.1 URL: ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ГЕНЕРАЛНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРИЯ

Затвори