Share

За втора поредна година – „Лятно кино под звездите“ във Велико Търново

сряда, 10 юни, 2020, 14:37ч.


През най-топлите месеци от годината жителите и гостите на старопрестолния град отново ще могат да се насладят на отлично качество на голям екран в Летния театър в парк „Марно поле“.

Филмовият маратон „Лятно кино под звездите“ е съвместна инициатива, която Община Велико Търново реализира с „Кинополис Ентъртеймънт“ ООД по идея на кмета на града Даниел Панов.

Стартът е още тази седмица – в 21,30 ч. на 11 юни с филма „Завръщане“. До 15 юли в програмата ще присъстват заглавия, които са сред най-популярните у нас и в световен план. От втората половина на следващия месец акцентът ще бъде поставен върху новите продукции, ще има и премиери.

За  излъчване на филмите ще бъде използвана съвременна техника, гарантираща най-високо качество като в киносалоните.

Цените на билетите ще бъдат преференциални, а всеки ще може да ги закупи както на касата на Летния театър, така и в „Кинополис Искра“.  Всяка прожекция е съобразена с действащите противоепидемични мерки за културни прояви на открито.

Цялата програма на „Лятно кино под звездите“ ще бъде публикувана допълнително.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Във великотърновския театър подновиха репетициите на оперетата „Прилепът”, премиерата на 23 юни

Ръководството на великотърновския театър възстанови редовните репетиции на творческия състав. След близо тримесечно прекъсване заради въведеното извънредно положение в страната...

Затвори