Share

„У дома за Коледа“ – срещи с настоящи студенти в чужбина

събота, 14 Дек., 2019, 09:26ч.


1920x1080_fin_VTurnovo1

Как протича обучението по Компютърни науки, Креативен бизнес, Медии и Филм и Телевизия и какво предлагат британските и холандските университети на българските студенти.

Това са темите на специализираните срещи под мотото „У дома за Коледа“ , които организират от Интеграл Образователни Програми във Велико Търново.

Събитията ще се състоят на 18 и 19 декември от 16 часа в презентационната зала на агенцията на улица „ Рафаел Михайлов „ 2, етаж 2. Специални гости ще бъдат настоящи студенти, изучаващи специалности в Западна Европа.

Първи пред кандидат студентите от Велико Търново ще се изправи завършилия ПЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ Росен Георгиев, който учи Computer Science в City University, London.  Веднага след Росен, срещите продължават с Рада Йорданова, която вече втора година учи и живее в Манчестър. Тя ще разкаже за обучението си по Media and Performance в Salford University.  Срещите на 18 декември ще завършат с презентацията на Теодор Мицев, който е първи курс в Саутхемптън и изучава Film and Television.

Ден по-късно –  на 19 декември (четвъртък) отново в 16 часа „Интеграл“ ще Ви срещне с Недялко Панайотов, който учи модерната специалност Creative Business в NHL Stenden UAS. От него кандидат-студентите ще могат да научат всичко, което ги интересува за обучението в Холандия, живота в Леуварден и методите на преподаване в университет на приложните науки.

Допълнително улеснение за кандидатите, които проявяват интерес, е и фактът че агенцията е официален представител на повече от 170 чуждестранни университета и съдействат безплатно за всички процеси, свързани с кандидатстване, настаняване и финансиране.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Коледна приказка” разказаха децата от лясковската детска градина „Пчелица”

Децата от лясковската детска градина „Пчелица” изнесоха голям коледен концерт под наслов „Коледна приказка”. Тази изява на децата се превърна...

Затвори