Share

Волатилност, RTP, уайлдс – как да проговорим езика на онлайн ротативките?

петък, 5 мар., 2021, 12:01ч.


1

Светът на онлайн ротативките е цветен, красив и добре анимиран, а благодарение на модерните технологии става и още по-вълнуващ за всеки един истински почитател на риска. Експанзията му през последните няколко години показа, че имаме възможност не само да се пренесем в друга епоха, но и да се възползваме от щедростта там. Известно е на всеки, че това онлайн предизвикателство не изисква абсолютно никакви стратегии и инкасирането на печалби става на случен принцип, като същото важи и за прогресивните джакпоти, които са също много приятно допълнение. Колкото и семпли да са за игра, трябва да познаваме поне малко как точно работят въпросните машини и какво ни предлагат, за да имаме по-добрите и качествени познания.

Истината е, че ще открием някои интересни функции и подробности, които опитните играчи вече познават и разбират, а това се отразява допълнително на тяхната игра. Трябва да знаем, че онлайн ротативките са предпочитан избор, защото идват с достатъчно емоция и много по-малко правила. Техният език изобщо не е сложен и със сигурност няма да се налага да учите правилата, както би се изисквало, ако искате да играете на предложения като покер и бакара.

Впрочем с помощта на интернет и свободния достъп до информация, можем сами много бързо и лесно да открием отговора на зададените въпроси в заглавието. В този случай ще обърнем внимание само на един термин, който трябва да внесе малко повече светлина относно начина на игра. Така наречения RTP или Return To Player коефициент в слот машините е отражение на сумата, която при залог трябва да се върне при нас под формата на печалба.

Според изискванията на родното законодателство, той трябва да е винаги над 90%, като много игри даже надвишават този праг. И макар това представяне да изглежда сухо, може да видите тук всички предложения на бранда ефбет, който предлага на всеки един почитател да играе безплатно всички игри, при това без да се налага да прави какъвто и да е депозит. Разбира се, използва се виртуална валута, която няма никаква стойност и това също е положителна черта.

Трябва да направим и следното уточнение, колкото повече информация имаме за прословутите термини, които не са чак толкова много, толкова по-лесно ще изберем и играта, която най-много ни допада и предоставя най-добрите и приятни моменти. Не случайно ще открием, че всяко голямо онлайн казино фокусира вниманието си върху този сектор, а и в световен мащаб трябва да заявим, че страната ни разполага с няколко реномирани студиа, които вече са се наложили в света като основоположници на този вид игри и освен онлайн предложения, те създават и реални ротативки за големите обекти, както в България така и по света.

Нека отбележим, че нито един играч не е задължен да познава толкова подробно платформата, това е просто препоръка от всеки експерт, особено след като сме решили да се забавляваме с този вид игри. Познанията ни биха помогнали да правим разлика между митовете и легендите, които винаги идват с популярните игри и предложения в този сектор. Ако съчетаем опита и познанията си, можем спокойно да се радваме на по-качествена игра и допълнителни бонуси от нея.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Детски музеен кът е обособен в Исторически музей – Горна Оряховица

Детски музеен кът е част от експозицията на Исторически музей – Горна Оряховица. Така най-малките посетители, могат по по-лесен, достъпен...

Затвори