Share

В обувките на Александър Томаш – станете треньор на фентъзи отбор

сряда, 3 мар., 2021, 18:36ч.


7

По време на всеки футболен сезон, както и в трансферния прозорец, феновете винаги имат последната дума. Това са хората, които разбират по-добре играта от мениджърите, познават ритъма на играта и дори са готови да съдят за всяко едно грешно решение, което се появи.

Има една подробност, никога позицията на мениджър във футбола не е била лесна и най-вероятно мнозина вярват, че по време на играта, всичко, което този човек прави е да гледа срещата и от време на време да нахока своите играчи. Мениджърът изпълнява толкова много роли, освен да предостави тактиката, да разпредели ролите и най-вече е на първа линия, за да поеме отговорност, когато играта не се случва така, както трябва или е предсказал.

Ако има човек, който е отнесъл критики през този сезон, това със сигурност е Александър Томаш, но нека тогава зададем и следващия въпрос: искате ли да сте на негово място?

В случай, че сте дали положителен отговор, предоставяме една от най-добрите възможности за забавление и осъзнаване на реалността – тази професия е не само тежка, но и отговорна. За целта препоръчваме да обърнете внимание на една малко различна форма на спортни залози на www.palmsbet.com – фентъзи футболът и възможността да направим свой собствен отбор, с който да се изправим срещу другите експерти. Ако никога не сте чували за това предложение, нека ви запознаем малко по-подробно с правилата и идеята на тази игра. Получавате виртуална сума, за да сглобите отбор от 5 до 15 играча. На ваше разположение са всички регистрирани и картотекирани играчи от родното първенство, като нямате право да копирате един цял отбор, изборът ви се свежда до максимум трима играчи от всеки отбор.

След като направите вашия фентъзи отбор е очаквано да го включите в играта и да се състезавате срещу противниците. Понеже е невъзможно да изправим тази по-специална селекция в реално време, все още няма такава възможност, е редно да следим тяхното представяне на терена, като за всеки положителен резултат, избраните играчи носят точки. Ако нашият нападател отбележи гол или асистенция, той инкасира положителни точки в актива ни, ако вратарят ни е запазил мрежата суха, това също ще се отрази. Ако защитниците са се справили добре и са показали сериозен отпор, продължаваме да се радваме на положителен актив.

Не трябва да забравяме, че съществува и отрицателен, особено ако избраните играчи не само са в лоша форма, но и изпускат положения, правят безумни грешки на терена и изобщо не отговарят на очакванията ни. Тогава се вадят точки. И макар и да сме сигурни, че сте готови да бъдете по-щедри към вашия избран отбор, не забравяйте, че системата автоматично отчита представянето на всеки един играч. Следователно нямате контрол над това, а само на селекцията.

С нашия фентъзи отбор може да се състезаваме не само за една среща или кръг от първенството, а за целия футболен сезон, ако решим. Най-важното е, че както се случва често, мениджърът трябва да направи инвестиция и при успех да инкасира печалба. Точно по тази причина в платформата на оператора има различни стаи с определен вход, където ще срещнете и другите родни експерти с техните хибридни отбори. Играта ви изправя едни срещу други, като победителят в края на сезона инкасира и печалбата.

Операторът предлага такава надпревара и за Висшата лига на Англия, ако не смятате, че сте с бляскави познания в родния футбол. Ако още мислите и вярвате, че разбирате повече от мениджъри като Александър Томаш, разполагате с перфектната платформа да го докажете.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Twitch е новата видео платформа за феновете на eSports

Еволюцията на електронните спортове е пряко свързана и с модерните технологии и възможностите за стрийм. В случай, че никога не...

Затвори