Share

Цар Симеон II и Царица Маргарита откриха Хотел Bey House в България

сряда, 28 сеп., 2022, 19:08ч.


308471590_508091781327331_2880565779253869186_n
Царското семейство на България гостува на нов исторически хотел във Велико Търново

Bey House хотел, ресторант, градина и турска баня обявиха, че Негово Величество Цар Симеон II и Нейно Величество Царица Маргарита, пристигнаха в Хотел Bey House малко след 12 часа на обяд на 22-ри септември за тържественото му откриване. За еднодневния си престой в Старопрестолния град, Техни Величества избраха да гостуват на Bey House @beyhousehotel.

Церемонията по прерязването на лентата от Техни Величества постави началото на официалното откриване на Bey House. Това историческо събитие предоставя на Велико Търново първия автентичен петзвезден хотел. Bey House посрещна изтъкнати гости, както от цяла България, така и от цял свят, включително и Техни Величества, за тридневното честване на Деня на независимостта, което започна на 22 Септември.

Bey House е историческа забележителност, построена през 1864 г. с четири покои, всеки от които носи името на Царица от Третото Българско Царство. Пристигането на Царя и Царицата беляза историческия момент, в който Царица Маргарита покръсти големите покои, посветени на Нейно Величество. Откриването се състоя по време на посещението на Царя във Велико Търново за Деня на независимостта на България.

Bey House предлага на България уникален, единствен по рода си хотел с несравнимо обслужване за български и международни гости. Имотът разполага с турска баня, гурме ресторант със знаменит готвач, приемна за изтъкнати личности, градина и бар с професионален миксолог.

Мисията на Bey House е да привлече вниманието на чуждестранни гости към Велико Търново и да разшири туризма в региона.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
За какво да следим при избора на детска пързалка?

[caption id="attachment_65939" align="aligncenter" width="300"] Източник на изображение: pexels.com[/caption] Всеки знае, че децата са много подвижни и активни. На всяка стъпка...

Затвори