Share

Трима млади хора започнаха работа в общинска администрация Свищов по програма „Старт на кариерата“

четвъртък, 23 февр., 2017, 15:42ч.


3

През месец октомври м. г. стартира процедурата за набиране на кандидати за работа по програма „Старт на кариерата”, Процедура 2016 г. Предвид възможностите за финансиране на работни места по програмата, Община Свищов заяви максимума възможни работни места, които за общинските администрации са – до 3 раб. места за всяка общинска администрация, която се намира извън областен център.

Кандидатите отговарящи на изискванията бяха над 20 за 3-те места и след регламентиран подбор, трима от тях официално стартираха работа в общинска администрация на 20.02.2017 г. Младите служители са назначени в три различни дирекции, а именно: Дирекция “ФД”; Дирекция “АПИОУПЕВ” и Дирекция “УССД”. Програмата „Старт в кариерата“ е за срок от 9 месеца, като основната цел е улесняване на прехода между образование и заетост, за което време младежите ще натрупат опит и трудов стаж в своята специалност.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Изложба “Зимен Китай” в Mall В. Търново

25 февруари, 11:30 ч., ет. 0 Изложбата "Зимен Китай" ще Ви пренесе в едно от най-красивите, студени и заледени места в...

Затвори