Share

“Топлофикация” започва подаването на топлата вода

понеделник, 18 сеп., 2023, 13:26ч.


379375157_10224062190488679_3249206199005586970_n

„Топлофикация – ВТ“ АД започва поетапно напълване на топлопреносната мрежа в участъците, в които плановите ремонтни дейности са приключили. Подаването на топлинна енергия за топла вода ще бъде възстановено по график:

На 18 септември на ул. Оборище и ул. Проф. Илия Янулов; ул. Ален Мак, ул. Охрид и ул. Ниш.
На 21 септември на ул. Симеон Велики и ул. Полтава.
На 11 октомври на ул. Георги Измирлиев, ул. Деню Чоканов; ЦСУ – ДСХ “Венета Ботева” и СУ „Вела Благоева“.
На 20 октомври на ул. Филип Тотю, ул. Никола Габровски и ул. Бойчо войвода, ОУО „Колю Фичето“.

“Поради сериозните ремонтни дейности първоначално обявената дата за възстановяване на топлата вода претърпя известни промени. От съществено значение е ремонтните дейности да се извършат с необходимото качество, което гарантира и надеждност на услугата – производство и доставка на топлинна енергия за отопление и битова гореща вода, която предоставяме на жителите на Велико Търново”, посочват от ръководството на “Топлофикация-ВТ” АД.

От топлоцентралата допълват, че ежегодните планови ремонти са необходими действия, които няма как да се осъществят при работещи съоръжения за производство и пренос на топлинна енергия. Това е причината, поради която е необходимо планово спиране на производствени мощности.

Според изпълнителния директор на „Топлофикация – ВТ“ АД Александър Димитров всички екипи работят интензивно, за да се извършат ремонтите по най-бързия и ефективен начин.
„Топлофикационното дружество разполага с отлично квалифицирани и опитни специалисти, чиито професионализъм ще гарантира повишаване на качеството на нашите услуги и значително намаляване на риска от аварии“, подчерта инж. Александър Димитров.

Екипът на “Топлофикация-ВТ” АД си пожелава един безпроблемен и безавариен отоплителен сезон, през който клиентите да получат възможно най – добро качество отопление и топла вода и поднася своите извинения към клиентите, за които ще има забавяне от първоначално обявената дата за пускане на топлата вода.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Николай Рашков обяви кандидатурата си за кмет на Горна Оряховица

Бизнесменът Николай Рашков бе издигнат за кандидат-кмет на Община Горна Оряховица. Той представи визията си за развитие на града и...

Затвори