Share

ТОП Кралици на хазарта

вторник, 18 ян., 2022, 16:00ч.


kralici-na-hazarta

В миналото хазартните дейности биваха представяни единствено и само като мъжко занимание, съответно асоциациите насочваха вниманието ни към идеята, че това може да е страст единствено на силния пол. Няма значение дали става въпрос за спортни залози, покер, рулетка или някоя от многото разновидности на слотовите игри. С напредване на десетилетията обаче тенденциите се измениха рязко, за да стигнем до момент, в който някои от най-големите имена в бетинг индустрията принадлежат именно на представителки на нежния пол. Вече има и не малко статии в онлайн пространството, които ни насочват към популярните слотове сред жените, предпочитаните стратегии на покер или на спорт, както и много други женски навици в тази насока. В следващите редове ще ви представим и някои от най-успешните дами в бранша, чийто принос по нищо не отстъпва на мъжките им колеги.

 

  1. Денис Коутс

 

Започваме с жена, която не е известна дотолкова с постиженията си на масата за покер, ротативки или спортни залагания. Коутс е по-скоро перфектният модел за модерна бизнес дама, успяла да изгради може би най-големият бранд в света на залагането – не кой да е, а Bet365. Реномираната компания отдавна има лиценз за дейност и на българска земя и навярно е отлично познат на всички запалянковци и хазартни типове.

 

Кариерата на британката започва от не особено бляскавата позиция на касиерка в център за залагания, но след години тя вече може да се похвали със статута на една от най-богатите личности в света. Коутс и до ден днешен е изпълнителен директор на Bet365 и ръководи от първо лице оперативния процес. Разбира се, нейното състояние отговаря и на постиженията й – над 4 милиарда долара приход на годишна база.

 

  1. Лоти Дено

 

Обръщаме внимание и към дамите в покера, която успява да си извоюва и престижната титла „Кралица на покера“. Нейното семейно минало подсказва защо Дено, чието истинско име е Карлота Томкинс, развива такъв интерес именно към покера и защо нейните умения изглежда са ненадминати сред представителите на нежния пол. Баща й е бил професионален покер играч и навярно я е научил на всички тънкости на занаята, преди тя да доразвие уменията си сама.

 

Тя започва работа като дилър в казино в Тексъс, където се омъжва за собственика. Някои биха си представяли всевъзможно романтични сценарии за протичането на медения месец на двойката, но за тези двамата решението е било лесно – околосветско пътешествие на най-големите казина в света. Томкинс печели толкова големи суми, че получава своя прякор, който буквално означава „много пари“.

 

  1. Ани Дюк

 

Завършваме с една дама, която дори успява да превърне своето професионално начинание в обект за преподаване. Ани Дюк е била напът да се откаже от хазартните си страсти, но когато станала на 30, вече съвсем близо до края на висшето си образование, тя решава, че хазартът, както и конкретно покерът са нейното нещо. Тя прави отлично разликата между слотова игра и покер, а вие може да разберете повече по темата в този link.Може спокойно да заявим, че резултатът е впечатляващ – максимална печалба от 4 милиона долара и място като преподавател в покер академия.

 

Както добре виждате и от горните редове, хазартът отдавна вече не е просто страст за мъже.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Граждани пред проф. Костадин Ангелов: Промяната в страната – нарастващи цени, сбъркани пенсии и здравни неуредици

Проблемите на десетки граждани изслуша народният представител от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов по време на приемната си във Велико Търново....

Затвори