Share

Телефони, коли, апартаменти – какво още ще раздадат букмейкърите?

вторник, 2 мар., 2021, 11:17ч.


1

Със сигурност сте успели да забележите, че един от най-новите брандове на родния пазар в хазартната индустрия, реши да започне годината ударно и да даде много повече от моментни печалби и джакпоти за своите клиенти. Дълго време подобни предложения не присъстваха на родния пазар и забелязвахме, че повечето брандове предлагаха максималното изживяване под формата на прогресивен джакпот.

Правилата се променят драстично, след като все повече фенове забелязват, че вече в портфолиото на всеки бранд присъстват много и различни материални награди, а най-важното е, че за да участваме в тях, не се изисква нещо повече, не говорим за нова игра, а на база прекараното време и активността на всеки играч, получаваме и бонус кодове, които се регистрират. Най-вероятно сте се сетили за популярната реклама на Фики Стораро, в която ни обещава апартамент, това по никакъв начин не трябва да ни изненадва, но ще открием, че това е само голямата награда. Трябва да знаем, че букмейкърите като PalmsBet са готови да привлекат лоялни потребители и подобна възможност със сигурност ще накара почитателите да се включат и да започнат да използват услугите на този бранд.

Фики не случайно напомня в своята кратка лирика, че е хубаво да се запознаем с условията, защото именно там се оказва, че освен апартамент и екскурзия до Палма Де Майорка, брандът предлага също така парични награди, мобилни телефони – при това няколко модела, телевизор и дори парични награди за всички включили се.

Не е трудно да забележим, че останалите брандове също не изостават и предлагат например автомобили като материални награди. Най-важното е, че се намираме все още в първото тримесечие и ако погледнем малко по-обстойно календара, веднага ще забележим и наличието на още много спортни събития. Все пак се задава Евро 2021, предстои да видим и Олимпийските игри в Япония, а това са все събития, които ще привлекат почитателите на спортни прогнози, следователно и всеки бранд ще се постарае да намери колкото се може по-качествени промоции и томболи.

Впрочем не трябва да забравяме, че този бранд е спечелил вниманието на мнозина, все пак екипът се е постарал да намери точно това, за което почти всеки спортен фен мечтае, но трябва да сме сигурни, че това ще е годината на сериозните награди. Най-вероятно ще видим раздаването и на други техники, като на този етап още никой не е започнал да раздава компютри и таблети. Автомобилите със сигурност са сериозно изкушение, но защо да не се замислим и за апартамент на морето, яхта и други атрибути, които са присъщи на хайлайфа.

Ако трябва да бъдем честни, операторите могат да се похвалят с доста добри и сериозни традиции в това отношение. Раздаването на материални награди не е било никога нещо далечно от тях, а и когато интересът е висок и условията, както в момента, го позволяват, повечето брандове ще се възползват от създалата се ситуация.

Не на последно място ще говорим и за благородните метали, които също влизат в секцията с награди. Това ще бъде оригинална идея, особено след като този вид награда често има склонността да повишава своята стойност. Остава само да спекулираме какво наистина ще се случи до края на годината, но едно е сигурно, след като един бранд започна годината толкова ударно, въпрос на време е и останалите да го последват. Това е положителната страна на конкуренцията, винаги има условия нещо да се подобри, при това в полза на самия клиент.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ще има ли ФК Етър Велико Търново нов спонсор тази година?

Професионалният спорт винаги е имал едно особено сериозно изискване – присъствието на спонсори, които да инвестират в него. Колкото и...

Затвори