Share

Таксиметрови шофьори, РУ – Свищов и Общината обединиха действията си срещу незаконните таксита

понеделник, 13 февр., 2017, 15:45ч.


2

Във връзка с проведената на 31.01.2017 година среща между превозвачите, извършващи таксиметров превоз на територията на община Свищов и представители на общинското ръководство, начело с кмета Генчо Генчев и зам.-кмета Борислав Замфиров, представителите на бранша взеха решение за събиране на подписи, в защита на интересите си. С входираната в общинска администрация на 13.02.17 г. подписка, те декларираха подкрепата си към Община Свищов и РУ на МВР – гр. Свищов, за предприемане на съответните действия срещу нарушителите и затягане на контрола в бранша.

На проведената на 31януари среща, превозвачите изразиха своята нетърпимост към незаконно практикуващите таксиметрови шофьори, които освен, че нарушават закона, излагат и на риск пътниците. На срещата бяха обсъдени още няколко въпроса свързани със стоянките в града, както и подновяването на маркировката с настъпването на пролетта. Кметът Генчев пое ангажимент да се публикува на сайта на Общината Регистър на издадените разрешителни за таксиметров превоз в община Свищов. По този начин всеки, който има интерес ще може да се информира за фирмите извършващи легално таксиметрова дейност. Тъй като текучеството в бранша е голямо и списъкът се променя непрекъснато, информацията ще бъде публикувана с актуалност към конкретна дата, а списъкът ще бъде актуализиран периодично.

Актуален списък с регистрираните превозвачи, извършващи таксиметров превоз на територията на община Свищов, към 13.02.2017 година, можете да намерите в раздел „Полезна информация“, в сайта на Община Свищов. В бъдеще там ще бъдат публикувани и актуализациите към него.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Триумф за Емил Стефанов на турнира „90 г. шахмат във В. Търново“

Талантът стана международен майстор и покри първа норма за гросмайстор Изключително – само така може с една дума да бъде...

Затвори