Share

Старият физкултурен салон в Дебелец става мултифункционален спортен център

петък, 28 май, 2021, 13:58ч.


Debelec-Zala

Легендата Любо Ганев разгледа залата, в която ще тренират млади волейболисти

Напредва изграждането на новия Мултифункционален спортен център в Дебелец. В непосредствена близост до Велико Търново младите спортисти от старата столица и съседното градче ще могат да тренират волейбол, муай-тай, бадминтон и други спортове.

Кметът на Велико Търново Даниел Панов разговаря по темата с именият волейболист и председател на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който гостува в града по покана на общинския съветник Георги Недев. Легендарният волейболист посети на място бъдещата спортна зала и даде ценни съвети за вида на настилката, за системите за отопление и вентилация. Любо Ганев увери, че Федерацията подкрепя и ще помага за реализацията на амбициозния проект.

За създаването на съвременния спортен център се извършва основен ремонт на физкултурния салон в градчето. Подменена е дограмата, напредва ремонтът на покрива, предстои смяна на електрическата инсталация. Финансирането е осигурено от Община Велико Търново, както и от Кметство Дебелец, поясни кметът на градчето Снежана Първанова.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Контрол на достъп за бизнес сгради

  Знаете ли, че вече не е нужно да харчите огромни суми, за да осигурите спокойната работа на служителите във...

Затвори