Share

Служители от общинската администрация се включиха в следпразнично почистване на Сухиндол

петък, 7 май, 2021, 14:48ч.


Exif_JPEG_420

Мъжката част от служителите на Община Сухиндол се включи в следпразнично почистване на града заедно с работниците от Общинското предприятие. Извозени бяха над 20 тона отпадъци от контейнерите.

В същото време бяха почистени бордюрите и платното за движение в четирилентовата част от главната улица. Събрани бяха близо два тона инертни материали и небитови отпадъци. В почистването участва и кметът инж. Пламен Чернев, който се включи в косенето на градския стадион и пространството около него.

По инициатива на инж. Чернев акцията за почистване на Сухиндол ще продължи и в бъдеще, като тя вече набира популярност. Желание да участват са изявили и учениците от СУ „Св. Климент Охридски“.

Целта на инициативата е Сухиндол да стане още по-чисто и приятно място за живеене. Идеята е да се даде пример и на подрастващите, които да бъдат възпитани да пазят околната среда и да помагат за облагородяването на общината.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
199 години празнува СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица

199 години от създаването на училището чества днес СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица. Празникът започна с тържествен ритуал пред...

Затвори