Share

СК “Зоки” с куп награди от Българската федерация по спортни танци

четвъртък, 24 ян., 2013, 15:03ч.


Поредно заслужено признание за успехите си получи великотърновският клуб “Зоки”. Българската федерация по спортни танцови дисциплини на официална церемония в Пловдив връчи годишните си номинации за 2012 г.

Десетгодишната Елизабет Маринова бе избрана за най-добър състезател на 2012 г. при децата. Ученичката в ОУ “Бачо Киро” са занимава със спортни танци от седем години във великотърновския клуб “Зоки”. През миналата година тя записа множество престижни класирания, включително и в международни турнири.

Клубът стана носител на призовете за най-успешно творческо развитие и за най- добре организирано състезание у нас през годината. Второто отличие е за домакинството на Първата танцова спартакиада “Търновска царица”, която събра почти 1000 участника в ДКС “Васил Левски”.

Зорица Радловска бе отличена за Организатор на годината заради организацията на спартакиадата, а Община Велико Търново получи приза за Партньор на годината за своето съдействие.

Състезателите на СК “Зоки” в момента се подготвят за първото си участие на европейски шампионат. На 22 февруари за Букурещ ще замине група от 50 души, която включва състезатели и придружители. „Шампионатът е много важен за нас, защото освен че ни е дебютен, дава и квоти за участие на световното през месец май в Хърватска”, заяви Зорица Радловска. Тя е уверена в качествата на своите състезатели и се надява поне на няколко призови класирания на европейското.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Квартал “Света гора” без вода заради авария

“ВиК Йовковци” уведомява своите абонати, че във връзка с авариен ремонт на водопроводната мрежа днес от 9,00 до 14,00 ч....

Затвори