Share

Син цвят: как да го съчетаем в дрехите

вторник, 9 Ное., 2021, 09:46ч.


как-да-съчетаем-сини-дрехи

Един от най-благородните нюанси на цветовия спектър по право се смята за син. Как се съчетава в дрехите, как да го направите най-добрия си съюзник – това е цяла наука, в която има място за стилистика, психология и дори астрология. От цялата палитра той е може би най-загадъчният и двусмислен цвят – неговите нюанси са толкова разнообразни, че предизвикват у човек огромен брой най-противоречиви асоциации. Първата мисъл се появява светлосиньо безкрайно небе – този оттенък от него е също толкова ефирен и лек и веднага, за да замести тази асоциация, въображението рисува бездънен океан – леко мрачен и тежък като дълбоко тъмно синьо.

Този цвят е един от най-популярните в дамския гардероб, в много отношения основен и концептуален. Знанието какви цветове се съчетават със синьо в дрехите ще позволи на жените от всяка възраст да създадат модни тоалети за всички случаи.

Какво означава и символизира синьото?

Човек може да наблюдава елементите на водата и небето безкрайно, именно защото цветът им е много дълбок и успокоява добре. Позволява на хората да се потопят във вътрешния си свят и да останат сами дълго време. Той се смята за символ на вечността, лоялността и добротата, късмета, целомъдрието, постоянството и славата.

Размишлявайки върху това с какво се комбинира тъмносиният цвят, струва си да си припомним, че той е въплъщение на спокойствие и дълбочина, безкрайност, пространство и мъдрост. Той е уникален в противоречивата комбинация от почивка и вълнение.

Синьото няма „дъно“, краят му не може да бъде фиксиран. Независимо от това, той насърчава дълбокото размишление за двойствеността на живота, намиране на неговия смисъл и абсолютна истина.

Популярни нюанси на синьото: какво избират модните жени

Въпреки всички необичайни качества на този нюанс, жените го избират, без да се замислят, а неговите ползи за тяхната психика и здраве са огромни. Често популярността му се дължи на много различни причини. Например фактът, че цветът има много вариации и е идеално съчетаем с дрехи и обувки от други цветове.

Източник: e-broshura.com

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Демократична България“: Корупция застрашава живота на пациентите в болницата във В. Търново

Настояваме за проверка и наказания за виновните за потресаващите условия в лечебното заведение „Демократична България“ разпространи видео материал с потресаващи...

Затвори