Share

SILVER COURT отвори най-големия си магазин във Велико Търново през април!

вторник, 14 май, 2024, 11:36ч.


Pic-01

Впуснете се в необятнята вселена на бижутата в новия магазин от верига SILVER COURT, който отвори врати във Велико Търново на 26-ти април

През април SILVER COURT откри първия си магазин във Велико Търново, представяйки на жители и гости на града богата селекция от висококачествени бижута на някои от най-известните и престижни световни брандове. Основаната през 2016 г. верига е сертифициран партньор за България на марките Pandora, Thomas Sabo, UNOde50, Ti Sento Milano и Blush, които предлага в своите вече 5 бутици в София, Стара Загора и Велико Търново, също и в онлайн магазина си. Най-новият, пети бутик, който вече отвори врати на ул. „Стефан Стамболов 69 Б“ (срещу р-т „Щастливеца“) в Търново, е и най-големият от веригата до момента.

В SILVER COURT във Велико Търново всеки ще открие перфектното бижу, с което да зарадва себе си, да изненада любим човек или да впечатли с подарък, който ще прикове всички погледи. Но освен сребърни и златни ръчно завършени бижута и часовници с впечатляващи детайли, SILVER COURT има и мисия – да бъде верен съюзник на всеки, който вярва, че бижутата са повече от аксесоар и обича да изразява себе си и ярката си същност чрез тях.

Така, освен че отваря вратата към нови възможности за любителите на изисканата бижутерия в региона, новият магазин за ювелирни арт шедьоври кани всички любители на естетиката на гости, за да споделят и празнуват всеки ден любовта към красотата и неподправения стил.

baner-1655x675_thumb-main

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Как да си направите казино вечер у дома – Съвети за незабравимо събитие

Планирате ли да организирате забавна и различна вечер у дома за себе си и вашите приятели? Нещо, което ще ги...

Затвори