Share

Савов, Стелияна, Християна и Мирела отново на великотърновска сцена

петък, 7 май, 2021, 14:43ч.


182024047_726430514704621_9169289040950192642_n

Популярният музикант Петко Савов обяви, че се завръща на великотърновската клубната сцена. Изпълнителят обясни, че е получил покана да бъде резидентен изпълнител в един от популярните нощни клубове в града, която вече е приел.

Заедно с него, от началото на месец май, обновеният Live Club Deep става сцена и на победителката от “Гласът на България” Стелияна Христова, харизматичната и гласовита Християна Цветкова, както и на певицата с кадифен глас и превърнала се в емблема на нощния живот в града – Мирела Величкова. Всички те, всяка петъчна и съботна вечер, ще забавляват жителите и гостите на Велико Търново.

В тази връзка Савов добавя, че временно ще преустанови турнетата в страната.

Изпълнителят споделя, че обича разнообразието и не е случайно, че през последните няколко години е съсредоточил дейността си основно върху гастроли в страната. “Всъщност всички много обичаме да пътуваме. Създадохме много контакти с повече от 70 пиано бара и клубове в цялата страна. Почти няма град, в който да не сме гостували поне веднъж. Има много места, където хората ни харесват и чакат с нетърпение, създадохме и много приятелства. Отделно и тук, във В. Търново сме работили и все още сме в отлични отношения с повечето заведения”.

Музикантът, обаче обяснява че ситуацията с пандемията е тази, която го е накарала да приеме новото предложение и да осигури постоянна сцена за участия и работа. Според него и в момента бизнесът е несигурен, една немалка част от заведенията са в затруднение, а други все още остават затворени.

“Ще видим как ще тръгне, дали ще ни хареса и на нас, и живот и здраве, някой ден ще подновим и гастролите”, добавя Савов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
С поднасяне на венци и цветя в Горна Оряховица бе отбелязан Денят на храбростта

Ръководството на Община Горна Оряховица уважи Деня на храбростта и празник на българската армия. За втора година заради наложените противоепидемични...

Затвори