Share

С поднасяне на венци и цветя в Горна Оряховица бе отбелязан Денят на храбростта

четвъртък, 6 май, 2021, 16:17ч.


img_1620288988

Ръководството на Община Горна Оряховица уважи Деня на храбростта и празник на българската армия. За втора година заради наложените противоепидемични мерки нямаше официален ритуал и честването бе в по-малък мащаб.

Пред Паметния знак на загиналите във войните горнооряховчани бяха положени венци и цветя от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, от името на народния представител Явор Божанков, от името на председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюза на ветераните от войните, Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите, от политически партии, патриотични организации и граждани.

В честването по повод Деня на храбростта и поднасянето на венците се включиха младежите от VІІ ученически гвардейски отряд на СУ „Вичо Грънчаров“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обредни хлябове за Гергьовден

На 6 май празнуваме Гергьовден – един от най-големите празници в народния календар, отбелязван в чест на Св. Георги Победоносец...

Затвори