Share

С Искрен Тончев – Искрата и местни изпълнители посреща Г. Оряховица 2019 г.

понеделник, 17 Дек., 2018, 18:30ч.


plakat_Iskrata_Nova_2019_godina_Gorna

Жителите и гостите на Горна Оряховица отново ще могат да се забавляват заедно в новогодишната нощ. Сцената отново ще бъде построена в кв. „Пролет”. Празничната „Новогодишна магия”, организирана от Община Горна Оряховица ще започне в 22.30 ч.Първи на сцената ще се качат изпълнителите от Вокална формаци „Графити“ при НЧ „Напредък – 1869“. След тях, музикалния маратон в новогодишната нощ ще продължи Искрен Тончев – Искрата. Младият изпълнител е едно от любимите лица на българската музикална сцена. Финалист е от петото издание на „България търси талант“. Част е от музикалната компания „Монте мюзик“.

Четвърт час преди полунощ кметът инж. Добромир Добрев ще отправи приветствие към всички жители и гости на общината. Началото на Новата 2019 г. ще възвестят празнични илюминации. В първите минути на Новата година в празничната програма ще се включат изпълнители от фолклорните състави при НЧ „Братя Грънчарови – 2002“.

Във връзка с провеждането Новогодишната програма на Община Горна Оряховица, от 22:00 часа на 31.12.2018г. (понеделник) до приключване на мероприятието (около 03.00 часа) на 01.01.2019г. (вторник), ще бъде затворен за движение на МПС участък от улица „Васил Левски” от кръстовището й с улиците „Славянска” и „П. Р. Славейков” до кръстовището й с ул. „Борима” и ул. „Ангел Кънчев”. Движението ще бъде отбито по обходни маршрути, включващи улиците „Ангел Кънчев”, „П. Р. Славейков” и „Славянска”.

И тази година Община Горна Оряховица е организирала безплатен автобусен транспорт за всички, които желаят да се включат в посрещането на Новата 2019 г. на открито в кв. „Пролет“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Спешен ремонт на детска градина „Здравец“ искат Общинските съветници от БСП

Да бъде направен основен ремонт на сградата на детска градина „Здравец“ със средства от инвестиционната програма на Община Велико Търново...

Затвори