Share

Републиканци за България отново е с №21 за предстоящите парламентарни избори

сряда, 9 юни, 2021, 14:15ч.


RFB_Billboard_410x310cm

ПП “Републиканци за България” е с №21 в бюлетината и на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 11 юли. За втори пореден път партията ни ще се бори за гласовете на избирателите под същия номер. Политиките, които ще отстояваме са същите и няма да престъпим принципите си.

Ще възстановим единството на нацията, ще реформираме съдебната ни система и ще работим за възстановяване на държавността.

Ще направим необходимото за въвеждането на ефективно електронно управление, чрез което ще постигнем по-качествено управление, по-ефективен бизнес, по-малко корупция, по-малки загуби на време.

Нека да допуснем във властта можещи хора, които се ползват с високо доверие в обществото. Професионалистите и експертите трябва да бъдат оставени да работят.

Противопоставяме се на политическата нестабилност, на която цялото общество е свидетел и ще продължим да отстояваме принципите си.

България днес има нужда от стабилност и единство. Основа на това могат да бъдат само ясните правила. Затова Републиканци за България е за държава с правила!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Гората на децата“ във Велико Търново символизира раждането на новия живот

66 дръвчета в парк „Колю Фичето“ бележат 10-я юбилей на програма „Ин витро“ „Гората на децата“ ще расте във Велико...

Затвори