Share

Ремонтират се улици в Горна Оряховица и населените места от общината

петък, 9 апр., 2021, 16:26ч.


img_1617955081

Ремонт, реконструкция и рехабилитация се извършва по улици в Горна Оряховица и населени места от общината. Рехабилитационнните дейности се извършват от две фирми. „Пътни строежи – Велико Търново“ са ремонтирали „Васил Априлов“, „Мано Тодоров“ и предстои да завършат работата си в района на Бабенец. Фирмата е извършила рехабилитация и по улици във Върбица, Паисий, Стрелец, Драганово, Горски горен Тръмбеш, Горски долен Тръмбеш, Поликраище, Първомайци и Янтра. Средствата за тези ремонти са отпуснати с министерско постановление през миналата година.

Рехабилитационни дейности са извършени и по улици „Цар Освободител“, „Княз Борис І“, „Съединение“. Работи се по ул. „Отец Паисий“. Тези ремонти се извършват от „БКС – Горна Оряховица и се финансират от държавния бюджет.

През годината предстоят още ремонтни работи по улици в Горна Оряховица. Сред тях са „Христо Смирненски“, „П. Р. Славейков“, „Панайот Цвикев“. Очаква се становище на ВиК за подмяна на водопровод по улиците:„Македония“, „Георги Бошнаков“, „Никола Петров“ (в участъка пред северния вход на СУ „Георги Измирлиев“), „Тракия“, „Баба Тонка“. След подмяната на водопровода ще се извърши и цялостно преасфалтиране на улиците.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Лек спад на заболеваемостта от ковид в областта

За периода 26.03.2021 – 08.04.2021 г. за област Велико Търново е отчетена 14-дневна заболеваемост от 466,1 на 100 хил. души...

Затвори