Share

Проф. д-р Костадин Ангелов: Обичта към Велико Търново и България е преди всичко обич към близките ни и грижа за тяхното здраве и живот

понеделник, 22 мар., 2021, 12:58ч.


Pozdrav-profAngelov

Проф. д-р Костадин Ангелов поздрави жителите на Велико Търново по случай празника на града – 22 март. В личния си профил във Фейсбук той акцентира: „Обичта към Велико Търново и България е преди всичко обич към близките ни и грижа за тяхното здраве и живот“.

„Днес духовната и историческа столица на България отбелязва своя празник. Денят 22 март се свързва с победата на цар Иван Асен II над епирския деспот Теодор Комнин в битката при Клокотница, днес е и денят на Свети 40 мъченици.

За втора поредна година посрещаме празника в условията на пандемия. Нека носим светлината на този ден в душите и сърцата си, като изберем здравето и отговорността пред шумните и многолюдни тържества.

Да помним заветите на нашите предци, които са преминавали през изпитания и битки обединени и силни!

Честит празник! Да пребъде във вековете Велико Търново!“, гласи поздрава на министъра на здравеопазването.

Припомняме, че проф. д-р Костадин Ангелов е водач на листата на ГЕРБ-СДС за 4-и МИР-Велико Търново. Поради усложнената епидемична обстановка той прекрати предизборната си кампания заради служебните си ангажименти в министерството.

 

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Поздрав от кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС

Уважаеми великотърновци, Празникът на Велико Търново отдавна се е превърнал в празник за всички наши съграждани от цяла България. И...

Затвори