Share

Предстои обществено обсъждане на Общия устройствен план на Община Горна Оряховица

четвъртък, 9 сеп., 2021, 09:37ч.


img_1631095761

На основание чл. 127, ал.1 от ЗУТ Община Горна Оряховица съобщава на всички заинтересовани физически и юридически лица, че във връзка с процедиране на ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА се организира обществено обсъждане на Общ устройствен план на Община Горна Оряховица и екологична оценка.

Графичните и текстови материали може да видите на сайта на Общината: www.g-oryahovica.bg в раздел “Общински документи”, секция “Общ устройствен план” и в сградата на Общинска администрация – Горна Оряховица, пл. „Георги Измирлиев“ № 5, ет. 2, стая 214 – Отдел „ТСУОС“.
Общественото обсъждане ще се проведе на 08.10.2021г. (петък) от 17.00 в сградата на Община Горна Оряховица – пл. „Георги Измирлиев“ № 5, ет.1, Зала 1.

Всеки работен ден, до датата и часа на провеждането на обсъждането, в деловодството на Община Горна Оряховица може да се подават писмени мнения, възражения и въпроси относно посочените документи.

Снимка: Момчил Димитров

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обновената Художествена галерия „Борис Денев“ отвори врати

Художествената галерия „Борис Денев“ във Велико Търново отвори врати след мащабното обновяване и модернизация, реализирани по проект на Общината и...

Затвори