Share

Поздравление по повод първия учебен ден на д-р Ивелина Гецова, кмет на Община Лясковец

сряда, 15 сеп., 2021, 08:16ч.


d-r Gecova

Уважаеми учители,

Най-сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден. Това е денят, в който всички се прекланяме пред духовното огнище на българина – Училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет.

Скъпи учители, нека любовта на Вашите ученици бъде най-ценният дар за труда Ви! Вашата професия е мисия, защото освен знания и умения, формирате и нравствените ценности у младите хора. Пожелавам Ви здраве, духовни сили и упоритост, за да се борите с трудностите и да получите заслужено удовлетворение от добре свършената работа!

Скъпи ученици,

Пожелавам Ви преди всичко здраве, за да имате една истински успешна учебна година! Новите предизвикателства в образованието приемете като условие за проява на Вашата воля и упоритост, на жаждата Ви за нови знания. Пазете традициите на Вашето училище и умножавайте успехите му! Не се отказвайте от мечтите си, защото те са Вашите криле.

На добър час и на Вас, скъпи първокласници – бъдете здрави и се учете с любов и упоритост на нашето четмо и писмо!

Честит празник и на добър час на всички!

 

д-р Ивелина Гецова

Кмет на Община Лясковец

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Какви оригинални дамски маратонки да изберем

Има различни видове оригинални маратонки , от които да избирате, в зависимост от вашия вкус или времето на годината. Всъщност...

Затвори