Share

Поздрав на инж. Емануил Манолов за празника на Павликени

събота, 29 юни, 2024, 08:35ч.


DSC_6045

Уважаеми съграждани,

На 29 юни отбелязваме най-значимия празник в нашия календар – деня на светите апостоли Петър и Павел, когато се навършват 81 години от обявяването на Павликени за град. Почитаме светците, които въплъщават вярата и надеждата, но и честваме духа и солидарността на нашата задружна общност.

Години наред Павликени е бил средище на хора с големи сърца и непоколебим дух. Нашият град се е развивал благодарение на труда и усърдието на всеки един от вас – хората, които с гордост наричат Павликени свой дом. Днес, когато се оглеждаме наоколо, виждаме плодовете на нашите усилия – имаме развит и благоустроен град и общност, изпълнена с живот, културни ценности и здрава връзка с миналото ни. Ежедневно допринасяме за развитието на Павликени!
Павликени е символ на сплотеност, трудолюбие и преданост към земята.

Покланям се пред нашите предци, които са положили основите на града ни, начело с Атанас Хаджиславчев, и благодаря на всички Вас – днешните граждани на Павликени, които достойно го пазят!

Скъпи съграждани,
Нека продължаваме да работим заедно, за да направим Павликени още по-добро място за живеене. Когато сме единни можем да преодолеем всяко предизвикателство и да постигнем още по-големи успехи.
Бъдете здрави и обичайте своето Павликени!

Честит празник, Павликени!

С уважение,
Инж. Емануил Манолов
Кмет на община Павликени

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Приветствие на кмета на Община Лясковец Васил Христов по повод празника на Лясковец – Петровден

  Уважаеми съграждани, Приветствам Ви с най-вълнуващия ден за лясковчани - Петровден, в който отдаваме почит и се прекланяме пред...

Затвори