Share

“Патриотите – ВМРО” откриха предизборната си кампания, имат 37 кандидати за общински съветници

понеделник, 28 сеп., 2015, 22:11ч.


IMG_20150928_170213

В Регионалната библиотека “Петко Р. Славейков” във Велико Търново местната коалиция “Патриотите – ВМРО” откри предизборната си кампания. На събитието бяха официално представени и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места от общината.

“Избрахме Регионалната библиотека „П.Р.Славейков“ за началото на нашата кампания, защото смятаме, че управлението на общината трябва да се опира на интелекта, знанието, духовната и физическата енергия. Това са човешки качества, които символизира тази сграда, качества, които притежават нашите кандидати за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места”, сподели водачът на листата Николай Цонев.

“Безспорно ВМРО е една от малкото политически сили, които през последните 20 години без прекъсване са представени в местната власт на Община Велико Търново. Средната възраст на нашите кандидати е 42 години, случайно или не това е 2 х 21”, добави още Цонев.

В листата има университетски преподаватели, лекари, адвокат, учители, предприемачи, мениджъри, IT специалисти, икономисти, финансисти, хора със собствен бизнес, служители . Те представляват една богата палитра от специалисти в различни области и професии. Най-младият кандидат е на 28 г., а най-възрастният на 68 г. което е един добър баланс между младежкия устрем и придобития житейски опит. Ето и цялата листа:

Водач е Николай Цонев

2. Мирослав Гълъбов

3. Станислав Рашков

4. Йордан Грозданов

5. Кирил Станчев

6. Михаил Шатров

7. Венцислав Дончев

8. Евгени Коев

9. Галина Казакова

10. Ирина Еневска – Кръстева

11. Георги Иванов

12. Стоян Колев

13. Илияна  Стойчева

14. Тодор Попов

15. Янка Войнова

16. Стефка Петкова

17. Явор Живков

18. Йордан Кушев

19. Бисерка Борисова

20. Мирослав Панайотов

21.  Боряна Кирова

22. Васил Милев

23. Пламен Раднев

24. Иван Сираков

25. Десислава Стефанова – Филкова

26. Николай Николов

27. Инна Джинерска

28.  Велизар Велчев

29. Крум Крумов

30. Петя Въкрест

31. Мартина Димитрова

32. Теодоси Недев

33. Йордан Кънев

34. Даниела Върбанова

35. Ангел Бояров

36. Александър Ангелов

И на последното почетно 37-мо място е кандидатът за кмет на Община Велико Търново проф. Пламен Легкоступ. “Ние сме екип с разум, интелигентност, енергичност, справедливост, чест и достойнство”, обърна се към присъстващите проф. Легкоступ, бивш ректор на ВТУ “Св. св, Кирил и Методий” (2007-2015).

Бяха представени и кандидатите за кметове на населени места от общината. За гр. Килифарево ще се впусне Стефан Харизанов. В с. Самоводене – Лиляна Гецова, в с. Балван – Иван Русков, в с. Русаля  – Трифон Маринов и в с. Присово – Павел Йорданов.

Да уважат да събитието присъстваха и депутатите доц. Милен Михов от Великотърновския район и Емил Димитров – Ревизоро.

Връщане на В. Търново на световната историческа, културна и научна сцена, инвестиции, прозрачност и справедливост в управлението на общината и в изразходването на общински средства, са основните акценти в управленските виждания на “Патриотите – ВМРО”.

Стефан Нанкинов

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Програма на събитията от 28 септември до 4 октомври

  11,00 ч БТА       13,00 ч Музей „Възраждане и учредително събрание”     19,00 ч МДТ „К....

Затвори