Share

Панов с ангажимент за детска градина към областната болница

четвъртък, 17 окт., 2019, 16:17ч.


Pic-17-10-0006

Инициативата ще е от полза за младите лекари и специализанти

Детска градина с две или три групи да бъде обособена към МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ – този ангажимент пое Даниел Панов по време на среща с лекари, медицински сестри и персонал. Идеята се роди в хода на приятелския съвместен разговор, а чрез инициативата ще бъдат подкрепени младите лекари, специализанти и медицински сестри, които през последните години стават все повече.

„Идеята ви е напълно осъществима, необходимо е само да изберете помещение, което общината ще обзаведе и ще създаде всички необходими условия“, обърна се Даниел Панов към медиците и работещите в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. „Имаме кадрите за здравните и медицински грижи за децата“, доразвиха идеята лекарите. Чрез инициативата ще бъде облекчена и работата на останалите детски градини във Велико Търново, бе друг от посочените плюсове.

Даниел Панов благодари на изпълнителния директор д-р Стефан Филев и на целия колектив за добрата съвместна работа през последните години. Един от примерите е започналото строителство на нов болничен корпус. Инвестицията получи категоричната подкрепа на Панов и на Община Велико Търново на провелите се общи събрания на акционерите в МОБАЛ.

В разговорите дейно се включиха и кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС д-р Николен Стойнов и д-р Валентин Точков. Участващите в срещата бяха единодушни, че взаимното партньорство ще продължи и през следващите четири години и пожелаха категоричен успех на Панов на 27 октомври.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Панов и кандидати за общински съветници от ГЕРБ се включиха в демонстрация на млади кулинари

Кулинарно майсторство демонстрираха възпитаниците на Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон” и техни наставници от веригата ресторанти „Бианко” в...

Затвори