Share

Пълна листа от 16 имена регистрираха “Републиканци за България”

понеделник, 1 мар., 2021, 13:32ч.


IMG_9532
Пълна листа от 16 имена регистрира “Републиканци за България” във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори. Неин водач е Цветан Цветанов, който лично представи кандидатите, като подчерта, че в основата е професионалната реализация на всеки от тях.

“За мен е чест да съм водач във В. Търново, защото от 2009 г. неизменно работя за региона. Участвал съм активно в решаването на важни проблеми за областта и благодаря на всички жители на Великотърновска област, че споделяха проблемите си. С подобна листа би се гордяла всяка една партия, защото тя ще предлага политически решения, а не влизане в нападки”, коментира Цветан Цветанов. Средната възраст на хората от листата е 38 години, което е възрастта на най-активната част от населението в страната. 21-годишният Александър Петров пък със сигурност е най-младият член от всички листи.

Съдебната реформа, земеделието, обединяването на електронното управление, прозрачност в управлението очерта като приоритети на работата Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че “Републиканци за България” са алтернатива на статуквото “симбиоза между ГЕРБ и ДПС”, което вече се наблюдава във В. Търново и Г. Оряховица.

“Ние няма да влизаме в словесни скандали, а ще говорим за секторна политика. Във Великотърновска област не очакваме да отнемаме мандати от ГЕРБ и БСП, а да спечелим наши”, заяви Цветанов, като обяви, че реалната цел е две депутатски места от региона.

rep

Листата на “Републиканци за България”:

1. Цветан Цветанов – Председател на ПП „Републиканци за България“.
За пореден път е водач на листа във Велико Търново, като още през 2009 г. бе мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област.
Вицепремиер и вътрешен министър в периода от 2009 до 2013 г. В следващите Народни събрания е председател на най-голямата парламентарна група, а в 44-то НС е председател на Комисията по вътрешен ред и сигурност. В парламента неизменно представлява жителите на Област Велико Търново.

2. Стефан Дойкин – учредител на ПП „Републиканци за България“, финансист, координатор на секторна политика „Финанси и управление на средства от ЕС“.
Той е на 31 години. Работил е като финансов съветник към Европейската комисия, консултант към Световната банка (Вашингтон), експерт по финансови инструменти и настоящ финансов консултант в областта на алтернативните инвестиции – частни капитали, хедж фондове и институционални инвеститори. Възпитаник на Лондонското училище по икономика и политика и Института за държавна администрация „Джон Кенеди“ в Харвардския университет.

3. Борислав Ангелов – 36-годишен човек с впечатляваща професионална биография. Мениджър по финанси, има и магистърска степен „Дипломация и международни отношения“, бакалавър е по „Политология“.
Той е търговски директор “Експорт” в Захарни заводи – Горна Оряховица. С работата си вече е успял да допринесе много за благоприятното финансово състояние на дружеството. Разширил е пазарите, развива и поддържа отлични отношения с големи ключови дистрибутори в Румъния, Германия и др., установил е нови партньорства в Босна, Испания, Италия, Словакия, Мароко, Виетнам, Хонконг.
Борислав Ангелов има и богат предишен опит на мениджърски позиции в големи световни търговски вериги

4. Вероника Сивриева от гр. Бяла Черква е на 27 години, учредител е на ПП „Републиканци за България“. Мениджър е в частна фирма. Тя е лингвист и магистър „Управление и иновации в аутсорсинга“.

5. Д-р Красимир Кирилов е представителят на Полски Тръмбеш в листата. Той е учредител на партията. Един от най-уважаваните ветеринарни лекари в региона, с дългогодишна практика и една от най-модерно оборудваните амбулатории. През 2004 г. е специализирал в САЩ , по покана на Департамента по земеделие. На 54 години.
6. Фикред Ферадов, на 38 години е бизнесмен от Павликени, има висше икономическо образование. Собственик е на търговски обекти и производствено предприятие. Известен е в региона си със своята благотворителност и лично участие в доброволчески каузи.

7. Пламен Маринов Маринов – предприемач, собственик на автосервиз във В. Търново и на хотелиерски бизнес. 35-годишен, граждански активен човек, магистър е по „Стопанско управление“.

8. Пламен Атанасов – 37-годишен великотърновец, мениджър продажби в национален телеком. Магистър по психология от ВТУ. Развива и собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. Много ерудиран и начетен човек, който е завършил „Философия“ във ВТУ

9. Снежана Стефанова е уважаван учител с 18-годишен стаж. Преподава биология в Основно училище ОУ „П. Р. Славейков“ във В. Търново. Докторант е от Великотърновския университет, на 43 години е.

10. Мартин Димитров – 35-годишен, бизнесмен, с висше икономическо образование. Собственик е на търговско предприятие, което се занимава с търговия на дребно и едро със строителни материали

11. Андрей Маринов – 38-годишен юрист от Велико Търново. Работил е като експерт в Министерски съвет, дирекция „Добро управление“. Бил е главен юрисконсулт в правната дирекция на „Български пощи“ ЕАД. В момента е Главен експерт – юрист в район “Средец” към Столична община

12. Александър Петров – най-младият член на листата. На 21 г. – III курс студент по Изобразително изкуство във ВТУ. Той е участник в Похода по стъпките на Ботевата чета – една от най-значимите родолюбиви прояви у нас.

13. Елка Петрова – Магистър по „Икономика на търговията“, служител в търговска фирма. На 32 години.

14. Николай Драков – областен координатор на ПП „Републиканци за България“, член е на екипа по електронно управление в партията. Специалист е по Информационни и комуникационни технологии, собственик на ИТ компания. Висшето му образование е по „Стопанско управление“. 35-годишен е.

15. Иван Станев – Предприемач в сектор Информационни и Комуникационни Технологии, с висше образование „Международни икономически отношения“, Член на Изпълнителния съвет и учредител на ПП „Републиканци за България“. Координатор секторна политика „Електронно управление“ в партията. На 37 години

16. Деян Димов – 40-годишен, експерт по киберсигурност. Собственик на ИКТ компания, занимаваща се с поддръжка на мрежи и компютърни конфигурации. Магистър „Икономика на търговията“, бакалавър по „Маркетинг“

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Баба Марта посети Община Лясковец, нарича за здраве и върза мартеници на всички

Възрастна самодейка в Деня на самодейното изкуство влезе в ролята на Баба Марта и обиколи институции и детски градини в...

Затвори