Share

Отговорна игра онлайн – вече е възможно

петък, 5 мар., 2021, 17:02ч.


3

След като букмейкърите започнаха доста обещаващо тази година и привлякоха вниманието на аудиторията към себе си, не трябва да забравяме и още една подробност, всеки един лицензиран бранд предоставя развлечение и забавление, но винаги разчита на отговорната игра на своите клиенти.

Това не трябва да ни изненадва, особено след като всяко едно хоби може да разкрие своята по-тъмна страна. Ето защо ще открием, че всеки бранд е поставил точно такъв призив към своите играчи, но препоръката на експертите е винаги да се запознаем с тази секция, преди да започнем да разглеждаме всички пазари и игри, които се предлагат.

Ако обърнем повече внимание и се запознаем по-сериозно с популярната зависимост, веднага ще забележим, че има достатъчно причини да бъдем внимателни, а и нито един бранд не желае да получи негативна оценка, особено ако повечето играчи идват именно от неговата платформа. Нека не забравяме, че и политиката на тази индустрия е насочена предимно към забавленията, а анализаторите и различните учени, изследвали този социален феномен, споделят, че няма значение каква точно е победата по време на игра, чувството винаги е едно и също.

Как букмейкърите се опитват да повлияят положително на вредното поведение на даден играч? На първо място ще забележим, че се предоставя достатъчно информация и се говори за този проблем, защото няма нищо срамно или опасно, ако човек знае какви са рисковете. Ще забележим, че Ефирбет представя Bwin като един от отговорните представители на индустрията и позволява на всеки почитател да използва някои по-специфични функции, с които не само да създаде по-добра дисциплина в играта, но и по всяко време да следи своите действия.

Ще открием, че брандът предоставя специални опции като известия колко точно време сме прекарали в платформата. Спокойно можем да направим тази настройка в профила си и след като преминем границата на разумното, брандът да ни помоли да прекратим своята игра и да си починем. Причината е, че често може да се увлечем в една игра и да забравим, че правим по-сериозни инвестиции и вече удоволствието не е на първо място.

Друга възможност, която задължително трябва да използваме, е опцията за лимит на депозита. Това, което тя ни предоставя е възможност да ограничим своите депозити и в случай, че започнем да правим по-чести депозити, платформата просто ще ни откаже. След като се възползваме от тази функция, трябва да знаем, че брандът ще уважи нашето решение и освен това зависи от нас точно каква сума ще определим – често препоръката е да бъде онази, която няма да наруши по никакъв начин стандарта ни на живот – и след това да изберем за какъв интервал от време ще бъдем с този лимит. Имайте предвид, че някои играчи често бързат да изключат това ограничение, но то остава активно до края на периода, следователно дори и да потърсим нуждата да играем повече, брандът няма да ни позволи.

Разбира се, съществуват и други полезни опции, които ще ни помогнат още повече, но най-важното е, че отговорната игра е двустранен процес, брандовете предлагат необходимите функции, докато играчите и клиентите трябва да изберат кои точно да използват. Нашата препоръка е да не ги игнорираме, защото във времето ще се окажат повече от полезни.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Карантинираха 18 ученици в АК “Аркус” заради случай с ковид

Във връзка с регистрирани случаи на COVID-19 при ученик от 10 клас в ЧПГ „АК - Аркус“ ЕООД – Велико...

Затвори