Share

Община В. Търново ще подпомогне финансово двамата ни участници в Париж-2024

сряда, 10 юли, 2024, 17:35ч.


441077526_1017185806430463_9121829766991825218_n

Община Велико Търново ще подпомогне финансово с по 5000 лв. двамата спортисти Любомир Епитропов и Магомед Рамазанов, които ще представят старата столица на Олимпиадата в Париж.

Предложението е внесено от общинските съветници Стилян Найденов, Георги Марков, Момчил Иванов и Йордан Свраков до кмета Даниел Панов и председателя на ВТОбС Венцислав Спирдонов. „Във връзка с участието на двама великотърновци на Олимпийските игри и нуждата от качествена подготовка за Любомир Епитропов и Магомед Рамазанов, предлагаме Община В. Търново да ги подпомогне с по 5000 лв.“, пише във внесеното предложение.

„Спортът, културата, изкуството и Велико Търново са каузи, които трябва да обединяват, особено в сегашните безпътни времена. Успех на нашите олимпийци и нека донесат много спортна слава на Велико Търново и България“, коментира Стилян Найденов.

От своя страна зам.-кметът на старата столица Снежана Данева-Иванова внесе официалното положително становище за гласуване във Великотърновския общински съвет. „Община В. Търново ще подпомогне спортистите Любомир Епитропов и Магомед Рамазанов чрез възстановяване на направени от тях разходи във връзка с подготовката и пътуването им на Олимпиадата. Средства в размер на 10 000 лв. ще бъдат осигурени по бюджета на Общината след решение на Великотърновския общински съвет“, се казва в становището.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Извадиха голям камък от тънкото черво на пациент в горнооряховската болница

Хирурзи от МБАЛ- Горна Оряховица извършиха сложна операция, при която извадиха камък от тънкото черво на 67-годишен пациент. Операцията премина...

Затвори