Share

Областният управител се срещна с председателя и членовете на РИК – В. Търново

вторник, 20 сеп., 2016, 13:36ч.


004

 

Областният управител проф. д. ик. н. Пенчо Пенчев днес проведе среща с председателя и членовете на РИК – Велико Търново. Основна тема на разговорите бе подготовката и провеждането на предстоящите президентски избори и национален референдум.

“С част от членовете на Районната избирателна комисия, която бе свикана за предстоящите президентски избори и референдум, вече сме работили и съм убеден, че съвместната ни дейност и този път ще бъде успешна”, каза проф. Пенчев в началото на срещата.

Членовете на Районната избирателна комисия са 13 с председател Десислава Йонкова, от ГЕРБ. Заместници са Шенгюл Сармахмудова от ДПС и Борис Миновски от Реформаторски блок. Секретар е адвокат Ирена Стасинопулу от БСП „Лява България”. Останалите членове са Николина Митева, Красимира Петрова и Силвия Дечева от ГЕРБ, Ивета Кабакчиева от Патриотичен фронт, Николай Илиев от „БСП лява България” и Людмила Николова-Кернова от ДПС, Иван Млъзев от „България без цензура”, Милен Павлов от Атака и Йорданка Христова от АБВ.

РИК се помещава в стая 219-а, етаж 2 в Областната администрация Велико Търново. Работното време е от 9,00 до 17,00 часа. Заседанията на РИК ще се предават онлайн на специална платформа чрез Централната избирателна комисия, а дневният им ред ще се обявява ден по-рано, каза председателят Десислава Йонкова.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Mall Велико Търново с ново работно време – вече до 21:00 ч.

Уважаеми клиенти, за ваше удобство Mall Велико Търново вече работи с ново работно време - от 10:00 до 21:00 ч....

Затвори