Share

Националът Евгени Иванов – Пушката игра волейбол с ученици Свищов

понеделник, 28 Ное., 2016, 16:48ч.


41

Община Свищов, съвместно със сдружение „Зелена шапка“ в града и АСЕМ ГРУП ЕООД, организираха в зала „Септември“ спортно събитие под надслов „Да бъдем добрия пример за нашите деца“. Специален гост на събитието беше волейболист Евгени Иванов – Пушката. Инициативата имаше за цел да покаже на децата от различна възраст, значимостта и ползите  от  спорта  и грижите за добро  здраве.

Програмата на събитието включваше лечебно-изправителна гимнастика HEAL FIT GYMNASTICS – проведена от екип специалисти, и волейболна среща между отбора на ученици от СУ „Димитър Благоев“ и СУ „Цветан Радославов“ срещу отбора на учители и бивши възпитаници на двете училища. Специално участие в срещата взе националният волейболист Евгени Иванов, който игра в отбора на учениците. Победител в тази вълнуваща среща с 3:2 гейма беше отборът на учениците.

1

Общинското ръководство на община Свищов използва гостуването на националния състезател Евгени Иванов, за да обяви създаването на Общински волейболен клуб в Свищов.

„Присъствието на състезател от такъв ранг на откриването на клуба ние приемаме като знак за бъдещи успехи на свищовските волейболисти”, каза при откриването зам.-кметът Борислав Замфиров. На събитието присъстваха още председателят на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, зам.-председателят на ОбС – Свищов и председател на Постоянна комисия по здравеопазване, социална политика, младежта, спорт и туризъм д-р Татяна Ганчева, както и началник „Образование” Румяна Кузева.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Областна администрация беше домакин на семинар за подобряване взаимодействието на институциите при случай на домашно насилие

Областна администрация Велико Търново бе домакин на семинар на тема "Координационен механизъм за помощ на пострадали от домашно насилие –...

Затвори