Share

Начални класове в СУ “Вела Благоева” тръгват присъствено от 16 ноември

петък, 12 Ное., 2021, 19:39ч.


20211104_100253

От 16 ноември 2021 г. общо 96 ученици от шест паралелки Iа, Iг, IIа, IIб, IIв и IIг. на СУ “Вела Благоева” ще учат присъствено в класните им стаи в сградата на училището. Останалите вкъщи деца ще бъдат обучавани предимно асинхронно.

“Учебните часове и дейности ще започнат по график от 08:00 часа. Необходимото време за тестване ще компенсираме чрез часовете на класа и факултативните часове “Татковина”. Тестовете са от вид, при който децата дават слюнчен секрет през пластмасова фунийка, прикрепена към контейнер.

За учениците, които ще бъдат обучавани присъствено в сградата и са записани в следобедна група, възстановяваме целодневната организация със закуска, обедно хранене и предаване на родителите в 17:30 за второкласниците и 17:40 за първокласниците.

15 ноември 2021 г. е учебен ден за всички ученици, но със заповед на министъра на образованието ще се провежда в електронна среда за училищата, в които има изборни секции. В СУ “Вела Благоева” са разположени 15 секции и всички наши ученици ще учат в Тиймс.
Подготвителната група няма да има занимания на 15 ноември”, съобщиха от училището.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Изборният процес променя трафика в центъра на В. Търново

Във връзка с провеждането на президентските и парламентарните избори на 14 ноември 2021 година, в центъра на Велико Търново ще...

Затвори