Share

На 17 юни „Кроношпан“ отново прави „Ден на отворените врати“

петък, 9 юни, 2023, 15:45ч.


640-420-kronoshpan-podariava-nova-detska-ploshtadka-na-cdg-slynchev-dom

На 17 юни „Кроношпан България“ отново прави „Ден на отворените врати“ във Велико Търново. Събитието, приветстващо жители и гости на старата столица от всички възрасти, успя да се превърна в ежегодна традиция на „Кроношпан България“, която тази година ще се проведе на 17 юни от 10,00 часа на територията на завода.

Планирани са множество разнообразни активности, храна, напитки, фото будка за отпечатване на спомени. За най-малките ще има обособени детски кътове с анимация, надуваем атракцион и забавни занимания с рисуване.

Гостите на мероприятието ще имат възможност да се запознаят отблизо с приложението на принципите на кръговата икономика, най-новите инвестиции на компанията в иновативни технологии и еко инициативи, както и да научат полезни уроци за опазването на гората и нейното отглеждане. В края на деня включилите се в дейностите ще участват в томбола с награди.

За доброто настроение на всички посетители с изпълненията си ще допринесат и възпитаниците на Танцов клуб „Зоки“, Вокална група „Пеещи камбанки“, Танцов състав „Лудо младо“ и др.

За всички проявили желание да се включат в празника, е осигурен и безплатен транспорт – от и до мястото на събитието. Специализираните автобуси ще се движат през 30 мин от спирка „Качица“, сп. „Н. Габровски“, сп. „Пазара“, сп. „Майка България“ и сп. „Летен театър“, като първите курсове са в 9,30 ч.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Велико Търново приема Балкански конституционен форум през октомври

Велико Търново ще посрещне част от събитията на Балкански конституционен форум, който ще се проведе в България през октомври. Тази...

Затвори