Share

Мястото на ФК Етър Велико Търново в efbet лига

събота, 6 мар., 2021, 17:06ч.


6

Със сигурност сме забелязали, че представянето на „Болярите“ в родното първенство не е това, което беше през последните сезони. Имаше период, в който този отбор инкасираше сериозни голови попадения и предоставяше много изненади на своите почитатели, но към този момент отборът не се намира в най-добрата позиция, колкото и да не искаме да споделяме тази новина.

Това обаче в никакъв случай не трябва да ни обезкуражава, особено след като този тим не се е предал и прави всичко възможно, за да зарадва феновете си. Наближавайки своята 100 годишнина, този отбор заслужава много по-престижно място и като носител на шампионския трофей от 1991 г. трябва да получи необходимата подкрепа и да върне онази форма, която феновете помнят. Разбира се, това не е единственото отличие и най-вероятно „Болярите“ трябва да се запознаят с историята на отбора си и не само да се гордеят с нея, но и да започнат да правят стъпките напред.

Дори и към този момент ще забележим, че са необходими само две победи, за да излезе от зоната на изпадане, а и нека не бързаме със заключенията, след като именно Етър успя да изненада някои от лидерите в класирането, а последната им среща с Локо Пловдив не само охлади страстите на железничарите, но може да се смята и за много неприятна изненада. Все пак не всеки ден виждаме един от лидерите да направи равен, при това с доста мъки и срещу десет човека.

Впрочем точно този фактор насочва погледа и на букмейкърите към тима. Ако разгледаме по-обстойно мнението на анализаторите като Efirbet с обзор за Efbet ще забележим, че в родното първенство, именно този отбор се радва на много високи коефициенти и въпреки черната серия, която властва дълго над него, сега се налага като един особено специален тим, който разваля всички планове на лидерите и ако продължи да се движи така, спокойно ще видим, че няма да стои още дълго време на позицията, в която се намира.

Разбира се, ако отборът на Велико Търново намери спонсор, който да му подаде ръка, веднага ще забележим и подобряването на ситуацията малко по-бързо. В никакъв случай не трябва да си мислите, че играчите тук са комерсиални, но каквото и да говорим, професионалният футбол идва с някои особени изисквания и инвестиции, както в базата, така и в подготовката, а в това отношение трябва да признаем, че всеки един от играчите, както и членовете на ръководството, не само желаят да видят тима си в далеч по-горни позиции, но и се работи усилено върху постигането на тази цел.

И след като не трябва да сме критични, особено в спорта, защото тук нищо не приключва до последния съдийски сигнал, както и до последния ден от сезона, можем да гледаме с повече надежда напред и да очакваме промяната, която не е толкова недостижима, колкото си мислим и очакваме да бъде. До тогава не трябва да забравяме, че именно тези обрати, които се случват, са в полезрението на феновете и запалянковците, които не случайно избират тима за своите спортни прогнози.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Родители: демо ротативките не са подходящи за деца!

В последно време все повече онлайн представители на хазартната индустрия, както и анализатори, започнаха да наблюдават една не толкова благоприятна...

Затвори