Share

Музикален флашмоб за запалването на коледните светлини във Велико Търново

вторник, 23 Ное., 2021, 14:36ч.


elha-1

С музикален флашмоб във Велико Търново ще бъдат запалени коледните светлини. Атрактивното събитие ще се случи точно в 17:00 ч. на 26 ноември /петък/ до голямата елха пред Общината. Коледният дух и настроение ще бъдат донесени от талантите от популярния ученически духов оркестър Junior Band. А централната част на Старата столица ще бъде огласена от популярни мелодии в специална аранжировка, изпълнени по характерния за музикантите от СУ „Емилиян Станев“ неповторим начин.

Заедно с коледната елха пред Община В. Търново ще бъдат запалени светлините и по иглолистните дървета в парковото пространство край паметника „Майка България“, както и атрактивната коледна украса по улиците в града.

JB-Koleda

Коледното музикално събитие е с подкрепата на кмета на Велико Търново Даниел Панов, а по традиция коледната украса ще обагри града точно един месец преди Рождество Христово.
След запалването на светлините музикалният флашмоб ще обхване и централната алея в парк „Марно поле“, където също този петък отваря врати обичаният от малки и големи Коледен базар. В 25-е къщички всеки може да намери желания подарък, за децата отново ще има Коледна поща, където те ще могат да оставят писмата си до белобрадия старец.

Събитието за запалването на коледната украса и организацията на базара са съобразени с действащите противоепидемични мерки.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Учениците от 5 до 12 клас в община В. Търново се връщат от утре в училище

Учениците от 5 до 12 клас в община Велико Търново се връщат присъствено в училищата по предварително зададен график още...

Затвори