Share

Медали за ученици от СУ “Димитър Благоев” (Св) на международен турнир по джудо

вторник, 29 Ное., 2016, 16:50ч.


1

За четвърта поредна година се проведе международен турнир по джудо, организиран от СК “Локомотив” София, като на него достойно се представиха възпитаници на СУ „Димитър Благоев“- Свищов, спечелили златен и сребърен медал.

Участие взеха над 700 млади джудисти от Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Румъния и България. Турнира е съфинансиран по Програма за развитие на детско-юношеския спорт на Столична община, в подкрепа на инициативата „София – Европейска столица на спорта през 2018 г“.

Кампанията осигури на призьорите уникално изработени в чужбина медали, с логото на София 2018. Такъв медал получи и златната медалистка от Свищов Боряна Ценова от VII б клас. Сребърен медал заслужи и другата възпитаничка на  на СУ „Димитър Благоев” Миглена Райкова от IX б клас. Благодарение на отличната подготовка от страна на техния треньор Севдан Златанов, състезателите се представиха достойно на международния турнир.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Общинският турнир по футбол в Павликени ще носи името “Трифон Иванов“

Общинският турнир по футбол в Павликени от следващата година ще носи името “Трифон Иванов“. Това обяви кметът инж. Емануил Манолов...

Затвори