Share

Малчугани дефилираха като модни звезди

четвъртък, 1 юни, 2017, 12:54ч.


Revu2

Деца и младежи от социалните услуги в общината дефилираха като модни звезди в парк „Дружба”. Атрактивното ревю „Децата на община Велико Търново – отговорни към природата” предизвика голям интерес сред великотърновци. Участниците в модната фиеста представиха облекла, изработени от отпадъчни материали – хартия, найлон, пластмаса и др.

Дефилето бе открито от заместник-кмета на Велико Търново Снежана Данева-Иванова, която поздрави талантливите деца и младежи и отличи уменията им като дизайнери на облекла, артисти, певци и танцьори. Като на истинско модно ревю представянето на малчуганите бе оценявано от жури. Председател бе Снежана Данева-Иванова, а за всички участници бяха осигурени награди.

Revu3

В следобедните часове най-малките ще покажат знанията си за българската история, култура, традиции и обичаи. Състезанието по родолюбие „Аз обичам България” ще се състои в заседателната зала на Общината и стартира в 15,00 ч., а за всички участници са предвидени награди. Финал на празника ще поставят талантливите певци от Детска вокална група „Пеещи камбанки” с концерт в парк „Марно поле”, който започва в 18,00 ч.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Лактима Балкан” зарадва децата с “Млечни щуротии” за Деня на детето

Страхотен празник навръх Деня на детето под надслов "Млечни щуротии" зарадва стотици малчугани от детските градини във В. Търново. Той...

Затвори