Share

Легенди на „Етър“ дадоха началото на “Открита сцена Евро-2024/САЩ-94”

понеделник, 17 юни, 2024, 12:36ч.


DSCN0020
Страхотна атмосфера и среща на присъстващите фенове с легендите Георги Василев, Бончо Генчев и Илиян Киряков дадоха официалното начало на “Открита сцена Евро-2024/САЩ-94”. Тримата се върнаха към спомените си за славните години на “Етър”, споделиха впечатленията си от Световното първенство в САЩ. Разказаха спомени за незабравимия Трифон Иванов и, естествено, коментираха първите изминали мачове от сегашното Европейско първенство в Германия.

Те бяха помолени да посочат своя фаворит за спечелване на титлата, като Бончо Генчев заложи на любимата си Англия, а Георги Василев и Илиян Киряков дадоха своите предпочитания за домакина Германия. Тримата положиха автографи върху официалната топка на Евро-2024, която ще бъде подписвана от всички знаменитости, стъпили на “Открита сцена “Евро-2024/САЩ-94” и след това ще бъде продадена на търг. Средствата от търга ще бъдат дарени за построяването на паметника на Трифон Иванов във Велико Търново.

DSCN0059

Футбол, бира и рок музика от група „Алиби“ бяха най-доброто съчетание за начало на гледането на мачовете от Евро-2024. И това ще продължи през целия месец, като организаторите Георги Радев и Александър Карачолев анонсираха срещи и с мегазвезди на българския футбол. Това ще стане във вечерите, когато ще се излъчват и паметните мачове на Пеневата чета от САЩ-94.

Следващият гост в събота ще бъде вратарят Пламен Николов. Вечерта на 27 юни пък ще бъде посветена на стотния юбилей на „Етър“, когато отново ще гостува треньорът Георги Василев. Входът е безплатен, а събраните благотворителни средства ще отидат за построяването на паметника на Трифон Иванов.

programa

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
От 19 до 21 юни изплащат възнагражденията на изборните комисии във В. Търново

Община Велико Търново уведомява гражданите, че тази седмица - на 19, 20 и 21 юни /сряда, четвъртък и петък/, ще...

Затвори