Share

Ковид в още 4 училища, класовете – на дистанционно обучение

вторник, 21 сеп., 2021, 12:58ч.


Coronavirus positive

За периода 07.09.2021 г. – 20.09.2021 г. за област Велико Търново е отчетена 14-дневна заболяемост от 407,9 на 100 хил. души население (червена зона, съгласно Националния план за справяне с пандемията от SARS-CoV-2).

През последното денонощие в област Велико Търново са диагностицирани 111 нови случаи на COVID-19.

Във връзка с регистрирани случаи на COVID-19 при: ученик от 3 клас в ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и ученик от 12 клас в ПМГ „Васил Друмев“ – Велико Търново; двама ученици от 10 клас в СУ „Ц. Церковски“ гр. П. Тръмбеш и ученик от 8 клас в ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ гр. Горна Оряховица, под карантина са поставени контактните лица с преминаване от присъствено обучение към обучение в електронна среда на карантинираните ученици за срока на карантината.

По данни на Информационната система за борба срещу COVID-19 през последното денонощие са регистрирани шест починали лица от област Велико Търново – три жени и трима мъже. РЗИ – Велико Търново изказва съболезнования на близките на починалите лица.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Футболни обувки – най-важната част от екипировката

Независимо от възрастта, всеки футболист се нуждае от подходящата екипировка, когато тренира. Това с пълна сила важи за обувките. Футболът...

Затвори