Share

Колко безплатни са “безплатните” бонуси? – развенчани митове

неделя, 7 мар., 2021, 08:08ч.


7

Онлайн индустрията за спортни прогнози е известна със своята лоялна програма, която предоставя още повече възможности за забавление на своите клиенти. Всеки почитател е получавал необходимите възможности да се наслади не само на промоциите и високите коефициенти, но и често сред хората, които получават бонуси.

Именно към тях ще се фокусираме в следващите редове, защото често са обект на разговори, а и културата на играчите се повиши до такава степен, че все повече почитатели се запознават много подробно с условията и функциите на допълнителните средства за забавление. Един много популярен мит е, че бонусът, който се превежда под формата на допълнителни средства, може веднага да се изтегли и използва по преценка на играча. Тази легенда, колкото и приятно да звучи, може да се използва от човек, който няма никакво понятие как работят бонусите.

Точно по тази причина ще обясним какво точно са те. Да кажем, че нов играч избира дадена платформа, на която да прави своите прогнози, при регистрацията и първия си депозит, той получава и бонус, който най-често отговаря на неговата сума. Идеята е, че така получаваме допълнителни средства, с които да се запознаем с всички възможности, можем да бъдем по-смели в играта си или да проверим дали друго предизвикателство не е по-приятно от това, към което сме се ориентирали. Никъде в света няма да откриете фирма, която ще ви преведе средства, само защото сте заявили, че искате да си партнирате с нея.

След като можем да спестим нашите лични средства и да се забавляваме, какво точно се случва с печалбите ни, ако не можем да теглим бонуса? Точно това е подробност, на която трябва да обърнем внимание. Всеки бонус има своите условия, поставени са, защото във времето винаги е имало един почитател, който да направи минимален залог и след това да изтегли целият.

Правилата се променят и днес забелязваме, че даден бонус трябва да се изиграе, като спечелените печалби остават за нас. Можем да получим още по-подробна информация за тези оферти от НостраБет с бонуси за PalmsBet и да видим как функционира всеки един бонус. Причината бонусите да се предлагат е, за да може клиентите да получават повече възможности, а и самите букмейкъри отдавна знаят, че това е едно от средствата, което запазва лоялната аудитория.

Ще открием, че съществуват и бонуси с малко по-различни условия като бонус без депозит. Това е екстра, която не изисква да разполагаме със средства в своя профил и въпреки това ще ни бъдат преведени средства, с които да играем, като отново ще открием, че те идват с условия, които не позволяват моменталното изтегляне, впрочем това е единственото по-сериозно ограничение, което ще открием.

Съществува и друг приятен бонус, който се нарича безплатен. Неговата система за работа изглежда по този начин. Избраният бранд предоставя конкретна сума, която можем да заложим на среща по наш избор или по негов. При евентуална победа, ние получаваме само печалбата, защото залогът е бил заплатен от самия бранд, при загуба не дължим нищо и продължаваме да се забавляваме. В това отношение ще забележим, че е трудно да открием някакъв пропуск или недостатък на бонусите, едва ли има човек, който не би пожелал да използва средствата на оператора, вместо своите собствени. Като при това имаме възможност да инкасираме и печалби.

Нека отговорим така, бонусите са безплатни, при това повече от безплатни, но не са дарения, както мнозина биха заявили. Все още не познаваме бранд, който би прибягнал до такива практики. Нека не забравяме, че посоченият оператор също така разиграва напълно безплатни игри, в които победителят получава бонус на определена сума. Ако трябва да обобщим, бонусите са най-точно това, което ще открием в общите условия. А те са много лесни за откриване.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Мястото на ФК Етър Велико Търново в efbet лига

Със сигурност сме забелязали, че представянето на „Болярите“ в родното първенство не е това, което беше през последните сезони. Имаше...

Затвори