Share

Кои са най-предпочитаните бонус за залози в България

неделя, 16 ян., 2022, 08:00ч.


bonus

Всеки хазартен играч прави избора си на букмейкър, при който да влага средства, на база на различни критерии, които определят неговото възприятие за залозите и целите му, докато практикува това занимание. Особено често потребителите на подобен тип компании се оглеждат внимателно при при избора на бонус, както и други подобни интересни оферти, чрез които доставчикът иска да му привлече вниманието. Всеки желае да получи някакъв тип „лично“ отношение, а размерите на бонусните предложения са сред основните източници на уникалност за всяка хазартна компания. Чрез подхода си в това отношение до голяма степен брандът изгражда реномето си и показва доколко е загрижен за клиентите си. В следващите редове ще разгледаме и някои от най-любимите оферти у нас.

 

  1. Бонус за нов клиенти

 

Няма как да не започнем от бонуса, без който нито една бетинг компания не може и да си помисли да извършва дейност. Когато клиентът завърши процеса по своята регистрация той веднага трябва да бъде приласкан, за да усети, че е взел правилното решение. Началният бонус обаче е само първият пример, че няма безплатен обяд. По темата може да намерите обширна информация на линка. За да получим това възнаграждение трябва първо да вложим известна сума, а след това получаваме 100% от нейната стойност. Лимитът варира от 50 до 200.

 

  1. Бонус за лоялен клиент

 

Преминаваме към втория тип стимул, който обаче се раздава най-често от големите хазартни компании. Обичайно този бонус се получава периодично, с оглед на сумите, които депозираме. Колкото сме по-активни, толкова повече подобни дребни награди ще идват при нас. Ако някой от вас се пита дали си струват, то не бива да се чуди нито секунда повече. Чрез тази наглед скромна сума може да направите много добри печалби, ако играете умно, независимо дали става въпрос за спортни залози, или казино. Така хазартният бранд засвидетелства необходимото уважение към вас и показва по свой си начин, че цени активното ви присъствие.

 

  1. Бонус за специално събитие

 

Тук вече се ограничава в доста голяма степен приложното поле, но за сметка на това е стимул, който се получава независимо от вашата активност. Той е по-скоро всеобщ и цели да запали интереса ви и за по-нататъшни залози. Този бонус е приложим по-скоро към спортната секция, тъй като често в света на спорта има мероприятия, които залепят хиляди хора към телевизорите им. Предимството е, че не влагате нищо от себе си, а всяка печалба си остава лично за вас и след това може да се разпореждате с нея както сметнете за най-правилно.

 

  1. Бонус при доведен приятел

 

Завършваме днешната статия с един бонус, който от години е познат в средите на големите аутсорсинг компании, а вече може набира популярност на българския хазартен пазар. Идеята е, че ако ваш приятел си направи регистрация, след като ти сте му препоръчали платформата на съответната компания, то ще бъдете възнаградени със скромна, но поощрителна награда. Практиката е, че не може да водите свои познати до безкрай и да получавате пари за това, но и лимитът от 10 пъти звучи повечето от удовлетворително. Оттам насетне сами решавате как да оползотворите получените виртуални средства.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Излъчват всяка събота “Звук и светлина”

Всяка съботна вечер до края на месеца - днес, на 23-и и на 30-и януари, великотърновци и гостите на града...

Затвори