Share

Кои са най-известните системи при рулетката

петък, 14 ян., 2022, 16:19ч.


а

Казиното винаги ще си остане едно от любимите места за забавление за хазартни играчи от всякакви поколения и възрасти. Някои залитат по картовите игри, включително покерът, бакарата, блекджекът, а за други посетители ненадмината тръпка представлява сядането пред слотовите машини с техните разнообразни тематики, цветове и устройство. Рулетката обаче си остава една от вечните класики, а повече за нейните характеристики може да научите като цъкнете на този линк. От десетилетия играещите се опитват да измислят най-правилните стратегии, с които да подчинят рулетката, но това неизменно се оказва непреодолимо препятствие. Все пак, човечеството е стигнало до доста решения по темата, а в следващите редове ще изтъкнем някои от най-популярните.

1. Игра на конкретно число

Най-рисковата стратегия, без никакво съмнение. Ще я кръстим по този начин, без да употребяваме някои от по-сложните термини. Както знаем, рулетката е съставена от 36 полета, оцветени или в червено, или в черно, както и едно нулево такова. Това означава, че при избор на конкретно число ще трябва да разчитате, че въртенето ще отведе топчето на 1 измежду 37 полета, тоест не повече от 2-3 процента шанс за успех. Това е метод, който по-скоро може да бъде изпробван еднократно, ако шестото ви чувство в този момент е особено обострено и ви дава сигнали. Тогава опитът дори може и да си струва. За дългосрочни цели обаче тази стратегия надали ще ви заведе до невиждани печалби и удовлетворение.

2. Четни или четни числа

Преминаваме към някои от по-сигурните и безопасни системи за игра. Сред тях със сигурност може да наредим залагането на четни или нечетни числа. Схемата е проста – обзалагаме се, че топчето ще падне при четните числа например, които са половината на рулетката – 18 от 36. Шансът ви за успех съответно рязко се покачва от 2 процента до съвсем резонните 50 процента. Звучи далеч по-обнадеждаващо, нали? Подобен процент обичайно означава, че няма особен шанс да сме на голяма загуба, дори и възможността да сме на печалба постоянно също да не е голяма.

3. Залагане на червен и черен сектор

На практика, тази стратегия не се различава по нищо значително, в сравнение с предишната точка. Отново шансовете ни за успех и неуспех са наравно разделени – 50 на 50. Тук обаче вече се целим в това топчето да попадне или на червено число, или на черно, които отново са по 18 на рулетката. Безспорно говорим за един от най-популярните методи за игра на рулетка, който е носел и големи печалби на някои от най-страстните състезатели.

4. Залагане на половини

Стигаме и до последното външно разделение, което може да приложим на рулетката – на две равномерни половини по 18 числа. Отново шансът ни е около 50%, но вече не сме подвластни на това дали топчето попадне на определен цвят или число, а по-скоро в коя от двете половини ще спре движението си. Като се замислим, вероятността за успех на тази система може да се оцени още докато топчето е в движение, защото визуално може да преценим дали оборотът му ще спре в рамките на едната или друга половина. Всяка схема си има своите специфики, но както виждате, повечето имат относително подобен шанс за успех.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Деца сурвакаха администрацията в Павликени за Банго Васил

По повод Ромската нова година деца от ОУ "Св. св. Кирил и Методий" с. Батак и ОУ "Бачо Киро" гр....

Затвори