Share

Кои български марки предлагат качествени двулицеви матраци и еднолицеви матраци?

сряда, 15 май, 2024, 15:31ч.


Кои български марки предлагат качествени двулицеви матраци и еднолицеви матраци

Матраци ТЕД и матраци ПАРАДАЙС са две от популярните марки производители на матраци в България. В техните продуктови линии има значителен брой модели матраци за всеки вкус и бюджет от сегмента двулицеви матраци и еднолицеви матраци. Онлайн магазин за матраци Matracite.Promo предлага пълната гама модели матраци на двете марки на промоционални оферти всеки месец с до -77% остъпка +Подарък. Да се запознаем с двете марки и предлаганите от тях матраци.

Матраци ТЕД – символ на качество и комфорт

Марката матраци ТЕД е добре позната сред българските потребители на матраци като символ на качество и комфорт. Тя се отличава с иновативни технологии и високо доказано качество на своите продукти. Матраците ТЕД с мемори пяна и ортопедични ядра са проектирани да предоставят оптимален комфорт и подкрепа на цялото тяло и правилна позиция на гръначният стълб. Марката предлага богата гама от матраци в ниския, средния и високия клас матраци с различни технологии на ядрата и 7 зони на комфорт при ортопедичните матраци.

История и опит на марката

Марката ТЕД е с утвърдено присъствие на пазара на матраци в България, като се отличава със своя опит и традиции в производството на качествени продукти за сън. Създадена преди повече от 34 години, ТЕД се е утвърдила като една от водещите марки в бранша и е позната със своите иновативни подходи и технологии в производството на матраци.

100

Качество и материали

Матраците ТЕД, предлагани от Matracite.Promo, се отличават с високо качество на материалите и изработката си. Марката използва съвременни технологии и висококачествени материали като мемори пяна, високоеластични пяни, нанопокет системи за сън, мултипокет системи сън, хибридни системи за сън което гарантира оптимален комфорт и подкрепа за спящите. Матраци ТЕД са известени с използването на материали, които са хипоалергенни и екологично чисти, което е важно за здравето и комфорта на всеки един човек по време на сън.

Дизайн и иновации

Марката ТЕД е известна също и с иновациите в дизайна на своите продукти. Тя предлага различни модели и варианти на матраци, които са проектирани с внимание към детайла и специфичните нужди на спящите. Например, двулицевите матраци ТЕД с мемори пяна могат да имат различна твърдост от двете страни, което позволява на клиентите да избират според своите предпочитания. Еднолицевите матраци Тед с мемори пяна предлагат различен комфорт и височина и са с вградена подматрачна рамка, което им дава предимството като бюджетен вариант, защото се спестява от допълнително закупуване на подматрачна рамка.

Удобство и грижа за клиентите

Марката ТЕД не само предлага висококачествени продукти, но и се грижи за удобството и удовлетворението на своите клиенти. Сервизът и поддръжката след покупка са важни аспекти от политиката на марката, като те осигуряват на клиентите спокойствие и сигурност за тяхната инвестиция в здрав сън и комфорт като предлаганите продукти са с гаранция за качество за някой модели до 20 години.

Двулицеви матраци ТЕД

1. Дизайн и конструкция

Двулицевите матраци на ТЕД са проектирани със специално внимание към дизайна и конструкцията им. Те често имат различни зони на подкрепа или различни слоеве материали от всяка страна, което позволява на спящия да избира оптималната твърдост и комфорт за своите нужди. Например, едната страна може да бъде по-мека и обгръщаща, докато другата – по-твърда и поддържаща правилната позиция на тялото.

101

2. Технологии за комфорт и подкрепа

Матраци ТЕД използва иновативни технологии за създаване на матраци, които осигуряват оптимален комфорт и подкрепа за спящия. Например, висококачествената мемори пяна, използвана в техните матраци, се адаптира към контура на тялото, изравнявайки неравности и намалявайки напрежението в мускулите. Това допринася за по-добър сън и по-приятно пробуждане.

3. Антиалергични и екологични материали

ТЕД се грижи за здравето на своите клиенти и използва материали, които са хипоалергенни и екологично чисти. Това е особено важно за хора с алергии или чувствителна кожа, които имат нужда от продукти, които не предизвикват дразнене или алергични реакции.

4. Дълготрайност и издръжливост

Матраците на ТЕД са известни също и със своята дълготрайност и издръжливост. Качествените материали и изработката им гарантират, че матраците са устойчиви на дългосрочна употреба без загуба на формата или подкрепата им. Гаранцията за качество от производителя до 20 години за избрани модели е сигурен показател.

5. Гаранции и обслужване

Марката матраци ТЕД обикновено предлага дългосрочни гаранции до 20 години за своите продукти, което е допълнително уверение за качеството им. Освен това, Matracite.Promo предоставя професионално обслужване и консултации за избора на подходящия матрак, което помага на клиентите да вземат информирано решение при покупката.

Еднолицеви матраци ТЕД

1. Ергономичен дизайн и индивидуална подкрепа

Еднолицевите матраци на ТЕД се отличават със своя ергономичен дизайн, който е адаптиран към формата на тялото. Те се съобразяват с контурите на гърба, раменете и ханша, предлагайки индивидуална подкрепа за всеки спящ. Този аспект е от особено значение, тъй като осигурява правилна позиция на гръбначния стълб и намалява напрежението в мускулите, което води до по-комфортен и здравословен сън.

2. Висококачествени материали за комфорт и дишаемост

Матраците на ТЕД са изработени от висококачествени материали, които не само осигуряват комфорт, но и гарантират дишаемост и циркулация на въздуха. Това е особено важно за поддържане на оптимална температура по време на сън и предотвратяване на прекомерно изпотяване и натрупване на влага в матрака.

3. Антиалергични и екологични характеристики

Марката ТЕД отдава голямо внимание на здравето на своите клиенти и затова използва материали, които са антиалергични и екологично чисти. Това е от особено значение за хора с чувствителна кожа или алергии, които имат нужда от продукти, които не предизвикват дразнене или алергични реакции.

4. Дълготрайност и издръжливост

Еднолицевите матраци на ТЕД са известни също и със своята дълготрайност и издръжливост. Висококачествените материали и внимателната изработка гарантират, че матраците запазват своите качества и подкрепа през годините, без да изгубват формата си или да се износват прекомерно.

5. Индивидуален подход и консултации

Клиентите на Matracite.Promo имат възможността да получат индивидуално обслужване и консултации за избора на подходящ еднолицев матрак от марката ТЕД. Това включва съвети от специалисти, които могат да препоръчат оптималния матрак в зависимост от специфичните нужди, бюджет и предпочитания на клиента.

Матраци ПАРАДАЙС

1. История и философия

Марката матраци ПАРАДАЙС има богата история и философия, която се основава на качество, иновации и грижа за клиентите. Със своето дългогодишно присъствие на пазара на матраци, Paradise се е утвърдила като лидер в областта на продукти за сън в България. Фокусът й винаги е бил върху предоставянето на висококачествени и удобни матраци, които допринасят за доброто здраве и комфорт на клиентите използващи техни продукти.

2. Технологии и иновации

Матраци ПАРАДАЙС използва най-новите технологии и иновации в сферата на матраците и продукти за сън. Технологичните решения, които прилага в своите матраци, включват висококачествени материали като мемори пяна, гелови слоеве и други, които осигуряват оптимален комфорт, подкрепа и дишаемост през цялата нощ. Например, някои от моделите й могат да имат системи за регулиране на температурата, което е особено полезно за спящите с чувствителност към топлината.

102

3. Дизайн и естетика

Един от ключовите елементи на матраците на ПАРАДАЙС е вниманието към дизайна и естетиката. Матраците им не само са функционални и удобни, но и изглеждат стилно и модерно. Този аспект е важен за много клиенти, които ценят не само качеството на продукта, но и външния му вид.

4. Екологична отговорност

Марката ПАРАДАЙС се грижи и за екологичната си отговорност. Тя използва екологично чисти материали и процеси в производството си, като се стреми да намали въздействието си върху околната среда. Това е важен аспект, който привлича много клиенти, които са осъзнали важността на устойчивите практики във всекидневието си.

5. Гаранции и обслужване

Матраци ПАРАДАЙС предлага дългосрочни гаранции до 20 години за своите продукти, което е израз на увереността на марката в качеството им. Освен това, клиентите могат да се възползват от професионално обслужване и консултации при избора на подходящия матрак. Това включва съвети за поддръжка и грижа за матраците, които помагат на клиентите да запазят продукта си в оптимално състояние за по-дълго време.

Двулицеви матраци Парадайс

1. Дизайн и конструкция

Двулицевите матраци на ПАРАДАЙС се отличават с иновативен дизайн и висококачествена конструкция. Те са проектирани със специално внимание към различните потребности на спящите. Едната страна на матрака често предлага по-мека и обгръщаща подкрепа, като се адаптира към контурите на тялото, докато другата страна може да бъде по-твърда и поддържаща, осигурявайки стабилност и правилна позиция на гръбначния стълб.

2. Използвани материали

Матраци ПАРАДАЙС използва само висококачествени материали за своите двулицеви матраци. Това включва мемори пяна, гелови слоеве и други специализирани материали, които осигуряват оптимален комфорт и подкрепа. Мемори пяната се адаптира към телесната температура и контурите на тялото, предоставяйки персонализирана подкрепа и удобство през цялата нощ.

103

3. Зони на подкрепа и дишаемост

Повечето от двулицевите матраци ПАРАДАЙС имат 7 зони на подкрепа, които са специално проектирани за различните части на тялото като гърба, раменете и корема. Това помага за правилното разпределение на теглото и намалява напрежението в мускулите. Освен това, материалите, използвани в конструкцията на матраците, са дишащи и осигуряват добра циркулация на въздуха, което е важно за поддържане на оптимална температура и сухота през цялата нощ.

4. Промяна на твърдостта

Едно от големите предимства на двулицевите матраци на ПАРАДАЙС е възможността за промяна на твърдостта според предпочитанията на спящия. Това позволява на потребителите да избират между по-мека или по-твърда страна на матрака в зависимост от техните нужди и предпочитания.

5. Гаранции и поддръжка

Парадайс предлага дългосрочни гаранции за своите двулицеви матраци до 20 години гаранция, което е израз на доверието на марката в качеството на своите продукти. Освен това, клиентите могат да се възползват от професионална поддръжка и съвети за правилната употреба и грижа за матраците си, което помага за запазване на тяхната издръжливост и комфорт през годините.

Тези аспекти на разширеното представяне на двулицевите матраци ПАРАДАЙС показват високото качество, иновативността и грижата за клиентите, които я правят предпочитан избор сред спящите, които търсят персонализирана подкрепа и комфорт в своя сънен опит.

Еднолицеви матраци Парадайс

1. Уникален дизайн и комфорт

Еднолицевите матраци Парадайс са проектирани с внимание към детайла и комфорта на спящия. Те се отличават със своя уникален дизайн, който включва различни зони на подкрепа и разпределение на теглото. Този дизайн им позволява да предоставят оптимален комфорт и подкрепа за цялата нощ, независимо от спящата позиция на клиента.

2. Висококачествени материали

Парадайс използва само висококачествени материали за своите еднолицеви матраци. Това включва специализирани пяни като мемори пяна или латекс, които осигуряват мекота, подкрепа и удобство. Тези материали са избрани с внимание към дишаемостта и дълготрайността им, като гарантират дългосрочна употреба без загуба на своите качества.

3. Ергономичен дизайн за правилна подкрепа

Еднолицевите матраци на ПАРАДАЙС са създадени с цел да осигурят правилна подкрепа за гръбначния стълб и цялото тяло. Техният ергономичен дизайн включва различни зони на подкрепа за различните части на тялото, като гърба, раменете и корема. Това помага за разпределението на теглото равномерно и поддържане на правилната позиция на тялото през цялата нощ.

4. Антиалергични и екологично чисти материали

Марката ПАРАДАЙС се грижи за здравето и комфорта на своите клиенти и затова използва материали, които са антиалергични и екологично чисти. Тези материали предотвратяват натрупването на алергени и дразнители, като същевременно осигуряват безопасно и здравословно сънен опит.

5. Професионално консултиране и гаранции

Клиентите на матраци ПАРАДАЙС имат възможността да получат професионални консултации и съвети при избора на подходящ еднолицев матрак. Марката предоставя дългосрочни гаранции за своите продукти, което е доказателство за качеството и издръжливостта им. Това дава увереност на клиентите, че техният матрак е инвестиция в здрав сън и комфорт.

След като разгледахме подробно различните характеристики на еднолицевите матраци на марката ПАРАДАЙС, не можем да не забележим колко важна е ролята на правилния матрак за нашия здравословен сън. Нашето тяло се нуждае от качествен отдих, който да подпомага възстановяването и регенерацията на клетките ни, за да се събуждаме свежи и готови за новите предизвикателства на деня.

Matracite.Promo с гордост предлага богат избор от двулицеви матраци Парадайс и еднолицеви матраци ПАРАДАЙС, които отговарят на всяка ваша изисканост и нужда. Ние вярваме в качеството и комфорта, които Парадайс предлага, и сме сигурни, че ще намерите перфектния матрак за вашия спокоен и уютен сън.

Специалните ни оферти и консултации с екип от професионалисти са тук, за да ви помогнат да направите най-добрия избор за вас и вашето семейство. Не изпускайте възможността да инвестирате в своя собствен уют и здраве. Пазарувайте сега и се подгответе да се потопите в безгрижен и спокоен сън всеки ден!”

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Театър ВЕСЕЛ представят „Тримата братя и златната ябълка”

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 18 май от 11:00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново ще...

Затвори