Share

Коалиция ГЕРБ-СДС откри приемна в Горна Оряховица

четвъртък, 17 юни, 2021, 16:54ч.


DSC04254

Приемна на Коалиция ГЕРБ-СДС в Горна Оряховица ще работи всеки ден от 9,00 до 18,00 ч. за гражданите. Офисът се намира на ул. „Вичо Грънчаров“, където всеки, който се интересува от бъдещето на страната, може да сподели вижданията си, да се запознае в детайли с политическата програма на коалицията, да задава въпроси и да се срещне с кандидатите за народни представители от най-голямата дясноцентристка коалиция.

Символичен домакин на събитието бе кандидатът за народен представител Димитър Николов, а сред официалните гости бяха областните лидери на ГЕРБ Даниел Панов и на СДС Мирослав Трифонов, кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев, кандидатите за народни представители от листата с номер 5 Любомира Попова и Росица Димитрова.

DSC04258

„Искаме хората да продължат да живеят спокойни и свободни. На всички проблеми, които са ни поставени сме дали решение в програмата си. Разчитаме на всеки от вас – това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов по време на откриването на приемна на коалицията в Горна Оряховица.

„За мен е привилегия и огромна отговорност отново да бъда в един екип със силни и доказани личности, свободни хора, лидери в професиите си. Научен съм и съм свикнал да нося отговорност. Сега, близо 2 месеца след кампанията за 45-то Народно събрание се чувствам още по-мотивиран, защото България се нуждае повече от всякога от спокойствие, сигурност и стабилност. Всички виждате, че властта в момента се упражнява с насаждането на разделение, страх, реваншизъм и откровено репресивни мерки“, каза по време на откриването Димитър Николов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС. По думите му не бива да позволяваме реабилитация на комунизма и отклоняване от европейския път на развитие на България. „Горд съм с доброволците в екипа ни, защото не се срамуват да застанат до нас. Това са млади хора, в чиято почтеност и мотивация вярвам“, допълни народният представител от 45-то Народно събрание Димитър Николов.

„Труден, но верен път извървяхме от 1990 г. насам. Доказаха го годините. На 11 юли нямаме право да не успеем. Нямаме право да позволим на реваншизма, който се надига, да промени пътя на България. Защото този път е важен за нас и за децата ни. Само за 1 месец, откакто в България няма нормална власт, виждате как другарите се развъртяха със сърпа и чука. Насаждат страха, с който са свикнали да работят. Не бива да допускаме това. Радвам се, че листата във Велико Търново е толкова силна“ каза областният лидер на СДС Мирослав Трифонов. Той предупреди, че ако няма убедителна победа на ГЕРБ-СДС случващото се сега ще бъде мултиплицирано и държавата ни ще се върне 30 години назад.

Чака ни тежък месец и кампания с фалшиви новини, много омраза и противоречия, предупреди кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев. Той обаче подчерта, че по този път коалицията вече е минавала заедно и сега е още по сплотена. „През последните два избора показахме, че партньорството със СДС се увенчава с успех. Вярваме, че ще покажем за трети път силата си заедно. Само сплотяването ще ни води по правилния път“, допълни Добромир Добрев.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Какво представляват еднократните наргилета?

Наргилето е познато от десетилетия наред. В началото то е било свързвано само с традициите и културните обичаи в арабския...

Затвори